Sfoglia per Autore
Evoluzione microbica durante la fase termofila di compostaggio in reattore orizzontale chiuso
1989-01-01 Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M.
Micotossine in cereali e loro derivati
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Valenti, M; DA PORTO, Carla
Conta di Listeria spp. in alimenti mediante metodo diretto e M.P.N. (most probable number)
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C; D'Aurelio, F; Valenti, M.
Compost from Biomass: Production quality and Use.
1990-01-01 M., de Betoldi; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Listeria species in italian cheeses
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Cantoni, C; Valenti, M; Civilini, Marcello
Carni avicole: prevenire le contaminazioni mediante sistema HACCP
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Citterio, B; Maifreni, Michela
MSW Compost standards in the European Community
1990-01-01 DE BERTOLDI, M; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe
SPECIFICATIONS RESEARCH - MSW COMPOST STANDARDS IN THE EUROPEAN COMMUNITY
1990-01-01 Debertoldi, M; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe
Listeria spp. in Italian cheeses
1991-01-01 Comi, Giuseppe; C., Cantoni; Civilini, Marcello; M., Valenti
Evaluation of an enzymatic method for fast identification of Listeria spp. in cheese and in meat products
1991-01-01 Comi, Giuseppe; Valenti, M; Civilini, Marcello; Fumagalli, C; Cantoni, C; Debertoldi, M.
Yersinia enterocolitica e alimenti.
1992-01-01 Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Effects of copper, cadmium and methanol on a Candida boidinii strain
1992-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M.
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento
1992-01-01 Zironi, Roberto; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
Tossine naturali di prodotti ittici
1992-01-01 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
SOD and Catalase Induction on Saccharomyces cerevisiae strains by Heavy Metals and methanol
1992-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, Ileana; Comi, Giuseppe; M., de Bertoldi
Bewertung und charakterisierung der Micrococcaceae stamme in italienischen rohwursten / EVALUATION AND CHARACTERIZATION OF MICROCOCCACEAE STRAINS IN ITALIAN DRY FERMENTED SAUSAGES
1992-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.; Citterio, Barbara
Higher alcohol and acetic acid production by apiculate wine yeasts
1992-01-01 P., Romano; G., Suzzi; Comi, Giuseppe; Zironi, Roberto
Listeria monocytogenes serotypes in Italian meat products
1992-01-01 Comi, Giuseppe; R., Frigerio; C., Cantoni
Evaluation and characterization of Micrococcaceae and Lactobacilli strains in Friuli traditional fermented sausages
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Growth and fermentation of a Saccharomyces cerevisiae strain in the presence of copper
1993-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; Romandini, P; de Bertoldi, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Evoluzione microbica durante la fase termofila di compostaggio in reattore orizzontale chiuso | 1-gen-1989 | Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M. | |
Micotossine in cereali e loro derivati | 1-gen-1990 | Comi, Giuseppe; Valenti, M; DA PORTO, Carla | |
Conta di Listeria spp. in alimenti mediante metodo diretto e M.P.N. (most probable number) | 1-gen-1990 | Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C; D'Aurelio, F; Valenti, M. | |
Compost from Biomass: Production quality and Use. | 1-gen-1990 | M., de Betoldi; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa | |
Listeria species in italian cheeses | 1-gen-1990 | Comi, Giuseppe; Cantoni, C; Valenti, M; Civilini, Marcello | |
Carni avicole: prevenire le contaminazioni mediante sistema HACCP | 1-gen-1990 | Comi, Giuseppe; Citterio, B; Maifreni, Michela | |
MSW Compost standards in the European Community | 1-gen-1990 | DE BERTOLDI, M; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe | |
SPECIFICATIONS RESEARCH - MSW COMPOST STANDARDS IN THE EUROPEAN COMMUNITY | 1-gen-1990 | Debertoldi, M; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe | |
Listeria spp. in Italian cheeses | 1-gen-1991 | Comi, Giuseppe; C., Cantoni; Civilini, Marcello; M., Valenti | |
Evaluation of an enzymatic method for fast identification of Listeria spp. in cheese and in meat products | 1-gen-1991 | Comi, Giuseppe; Valenti, M; Civilini, Marcello; Fumagalli, C; Cantoni, C; Debertoldi, M. | |
Yersinia enterocolitica e alimenti. | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe | |
Effects of copper, cadmium and methanol on a Candida boidinii strain | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M. | |
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento | 1-gen-1992 | Zironi, Roberto; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco | |
Tossine naturali di prodotti ittici | 1-gen-1992 | Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe | |
SOD and Catalase Induction on Saccharomyces cerevisiae strains by Heavy Metals and methanol | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Sarais, Ileana; Comi, Giuseppe; M., de Bertoldi | |
Bewertung und charakterisierung der Micrococcaceae stamme in italienischen rohwursten / EVALUATION AND CHARACTERIZATION OF MICROCOCCACEAE STRAINS IN ITALIAN DRY FERMENTED SAUSAGES | 1-gen-1992 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.; Citterio, Barbara | |
Higher alcohol and acetic acid production by apiculate wine yeasts | 1-gen-1992 | P., Romano; G., Suzzi; Comi, Giuseppe; Zironi, Roberto | |
Listeria monocytogenes serotypes in Italian meat products | 1-gen-1992 | Comi, Giuseppe; R., Frigerio; C., Cantoni | |
Evaluation and characterization of Micrococcaceae and Lactobacilli strains in Friuli traditional fermented sausages | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Cantoni, C; de Bertoldi, M. | |
Growth and fermentation of a Saccharomyces cerevisiae strain in the presence of copper | 1-gen-1993 | Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; Romandini, P; de Bertoldi, M. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile