Sfoglia per Autore
Sistemi produttivi lattiero-caseari nell’areale alpino italiano
2011-01-01 Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Romanzin, Alberto
Benessere animale, una spia per i consumatori
2012-01-01 Romanzin, Alberto; Martina, S.; Corazzin, Mirco
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING
2012-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Effetto del sistema di allevamento sulla qualità del formaggio montasio DOP “Solo di Pezzata Rossa Italiana”
2012-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Quality of Montasio cheese from Italian Simmental cows grazing on mountain pasture or reared indoor
2012-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Bovolenta, Stefano
Effect of supplementary feeding on lactating fallow deer and fawns performance
2013-01-01 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla
2013-01-01 Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Effect of rearing system (mountain pasture vs. indoor) of Simmental cows on milk composition and Montasio cheese characteristics
2013-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Recent results supporting the Montasio PDO cheeses labelled “Mountain product” and “Only Italian Simmental breed”
2014-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Fontana, C.; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Formaggi DOP alpini e razze allevate. Il Montasio “Solo di Pezzata Rossa Italiana”
2014-01-01 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto
Volatile compounds and sensory properties of montasio cheese made from the milk of simmental cows grazing on alpine pastures
2014-01-01 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Spanghero, Mauro; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, Edi
A research to support an alpine monobreed cheese Montasio PDO-PDM “Solo di Pezzata Rossa Italiana”
2014-04-02 Romanzin, Alberto
Utilizzo dell’occhio elettronico per la valutazione del colore e delle occhiature di Montasio prodotto in malga
2015-01-01 Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Gasperi, F.
Sustainability of conventional and organic dairy farms in mountain areas
2015-01-01 Salvador, Sara; Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Welfare assessment in multifunctional dairy farms. are we using the right tools?
2015-01-01 Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Romanzin, Alberto; Salvador, Sara; Bovolenta, Stefano
Towards an integrated index for sustainability in multifunctional dairy farms: a case study
2015-01-01 Salvador, S.; Zuliani, A.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare
2015-01-01 Favotto, S.; Borgogno, M.; Corazzin, Mirco; Romanzin, A.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
A research to support an alpine monobreed cheese
2015-01-01 Romanzin, A.
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system
2015-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico
2015-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Favotto, S.; Piasentier, Edi; Gasperi, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile