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Caratteristiche del caffe' espresso in relazione alle modalita' di preparazione.
1986-01-01 Dalla Rosa, M; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, C. R.
R&G coffee quality loss during storage studied
1986-01-01 Piva, M.; Nicoli, Maria Cristina; Mastrocola, D.; Lerici, C. R.
Sulla stagionatura del prosciutto crudo di San Daniele: determinazione dell'attivita' dell'acqua e composizione chimica.
1987-01-01 Dalla Rosa, M.; Nicoli, Maria Cristina; Marino, V.
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffe'. Nota 1. Cinetiche di estrazione della caffeina e delle sostanze solide.
1987-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Dalla Rosa, M.; Lerici, C. R.; Severini, C.
3 keto-acrilic derivatives as potential antimicrobial agents. Correlation between activity and reactivity toward cystein.
1987-01-01 Dal Pozzo, A.; Acquasaliente, M.; Donzelli, G.; De Maria, P.; Nicoli, Maria Cristina
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffe'. Nota 2. Cinetica di estrazione delle sostanze volatili.
1988-01-01 Severini, C.; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina; Dalla Rosa, M.
Use of direct osmosis as fruit and vegetable dehydration
1988-01-01 Lerici, C. R.; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffe`: nota 3. Cinetica di invecchiamento ed influenza di alcuni interventi tecnologici sulla stabilita` della bevanda.
1989-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Dalla Rosa, M.; Bonora, R.; Lerici, C. R.
Influence of some processing conditions on solid-liquid extraction of coffee.
1990-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Dalla Rosa, M.; Lerici, C. R.
Study on physico-chemical changes of coffee beans during roasting. Note 1.
1990-01-01 Massini, R.; Nicoli, Maria Cristina; Cassarà, A.; Lerici C. R., Italian Journal of Food Science 121 128
Effetto di alcune sostanze sull'attività delle polifenolossidasi
1991-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Pittia, P.
Effect of sugars and Maillard reaction products on PPO and POD activity in food
1991-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Elizalde, B. E.; Pitotti, A.; Lerici, C. R. .; 15, ; 169, 1. 8. 4.
Effetti di trattamenti in soluzioni zuccherine su cubetti di melone freschi destinati alla IV gamma
1993-01-01 Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina; Cacace, D.; Palmieri, L.; Carpi, G.
The influence of pH on the kinetics of non-enzymatic browning in heat-treated glucose-glycine model systems
1993-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Lerici C. R., Italian; 2, ; 43, 4. 9.
Oxygen consuming properties of heated glucose-glycine aqueous solutions
1993-01-01 Anese, Monica; Pittia, P.; Nicoli, Maria Cristina
Influence of pH on the kinetics of non-enzymatic browning of heat-treated glucose-glycine model systems
1994-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Lerici, C. R.
Influence of water activity on headspace concentration of volatiles over model and food systems.
1994-01-01 Dalla Rosa, M.; Pittia, P.; Nicoli, Maria Cristina
Influence of pH on the oxygen scavenging properties of heat-treated glucose-glycine systems
1994-01-01 Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, C. R.
Tecniche combinate nella stabilizzazione di frutta cubettata.
1994-01-01 Massini, R.; Nicoli, Maria Cristina; Pittia, P.
Combined effect in preventing enzymatic browning reactions in minimally processed fruit
1994-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Severini, C.
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