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Analisi acilica di esteri naturali mediante separazione e identificazione GC/MS degli alcoli corrispondenti e i loro derivati 1-gen-1988 Giumanini, Angelo; Tubaro, Franco
Miele di melata: frazioni lipidiche da estrazione in esano 1-gen-1988 Giumanini, Angelo; Tubaro, Franco; Mutton, P.
Reduction of Long Chain and Bulky Carboxylic Esters by Sodium Tetrahydroborate 1-gen-1991 Giumanini, Angelo; Tubaro, Franco
Maillard reaction products fulfil chemical and kinetic criteria to behave as chain breaking antioxidants 1-gen-1994 Ursini, F; Tubaro, Franco
Chemical requirements for an antioxidant effect of dietary elements and drugs 1-gen-1995 Ursini, F; Maiorino, M; Tubaro, Franco
Effetto della carnosina sulla sopravvivenza ai trattamenti con radiazioni ionizzanti di Aeromonas Hydrophila e Salmonella Typhimurium 1-gen-1995 STECCHINI M., L; DEL TORRE, M; Sarais, I; FUOCHI P., G; Tubaro, Franco; Ursini, F.
Misura di attività antiossidante: tramite l'analisi di una cinetica di competizione 1-gen-1995 Tubaro, Franco; Ursini, F.
Wine antioxidant effects in vitro and in vivo 1-gen-1996 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P; Zamburlini, Anna; Maiorino, M.
Qualità e sicurezza delle acque potabili nel Medio-Friuli in relazione al processo di clorazione 1-gen-1996 Tomasella, L.; Goi, Daniele; Barbone, Fabio; Tubaro, Franco; Dolcetti, Giuliano; Bontempelli, Gino
Antioxidant effect of Maillard reaction products: application to a butter cookie of a competition kinetics analysis 1-gen-1996 Bressa, F.; Tesson, N.; Dalla Rosa, M.; Sensidoni, Alessandro; Tubaro, Franco
Wine antioxidants: effects in vitro and in vivo 1-gen-1996 Ursini, F; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P; Zamburlini, A; Maiorino, M.
The antioxidant capacity of complex mixtures by kinetic analisis of crocin bleaching inhibition 1-gen-1996 Tubaro, Franco; Micossi, E; Ursini, Fulvio
Vino e salute 1-gen-1997 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P.
Gli antiossidanti del vino: un elemento di ottimizzazione della nutrizione 1-gen-1998 Ursini, F; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P.
Carnosine increases irradiation resistance of Aeromonas hydrophila in minced turkey meat 1-gen-1998 Stecchini, Mara Lucia; DEL TORRE, M.; Sarais, I.; Fuochi, P. G.; Tubaro, Franco
Analysis of plasma antioxidant capacity by competition kinetics 1-gen-1998 Tubaro, Franco; Ghiselli, A; Rapuzzi, P; Maiorino, M; Ursini, Fulvio
Biological effect of nutritional antioxidants: what to measure in foods and what to measure in plasma 1-gen-1999 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco
Optimization of nutrition:polyphenols and vascular protection 1-gen-1999 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco; Rong, J; Sevaniam, A.
Kinetic analysis of antioxidant capacity of wine 1-gen-1999 Tubaro, Franco; Rapuzzi, P; Ursini, Fulvio
Effect of the sample introduction system in ICP-MS on the formation of both oxygenated polyatomic and doubly charged ions 1-gen-1999 Tubaro, Franco; Barbangelo, F.; Toniolo, Rosanna; DI NARDA, F.; Bontempelli, Gino
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