Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effetti sui rapporti degli isotopi stabili dei vini 1-gen-2014 R., Ferrarini; G. M., Ciman; L., Cugini; F., Lonardi; L., Bonetti; Paolini, Mauro; Camin, Federica
Stable Isotope Ratio Analysis for Verifying the Authenticity of Balsamic and Wine Vinegar 1-gen-2014 Perini, Matteo; Paolini, Mauro; M., Simoni; Bontempo, Luana; Vrhovsek, Urska; M., Sacco; F., Thomas; E., Jamin; A., Hermann; Camin, Federica
Botanical traceability of commercial tannins using the mineral profile and stable isotopes 1-gen-2014 Daniela, Bertoldi; Alessandro, Santato; Paolini, Mauro; Alice, Barbero; Camin, Federica; Giorgio, Nicolini; Roberto, Larcher
Compound-Specific δ15N and δ13C Analyses of Amino Acids for Potential Discrimination between Organically and Conventionally Grown Wheat 1-gen-2015 Paolini, Mauro; Ziller, Luca; Laursen, Kristian Holst; Husted, Søren; Camin, Federica
The use of IRMS, 1H NMR and chemical analysis to characterise Italian and imported Tunisian olive oils 1-gen-2016 Camin, Federica; Pavone, Anita; Bontempo, Luana; Wehrens, Ron; Paolini, Mauro; Faberi, Angelo; Marianella, Rosa Maria; Capitani, Donatella; Vista, Silvia; Mannina, Luisa
From soil to grape and wine: Variation of light and heavy elements isotope ratios 1-gen-2016 Durante, Caterina; Bertacchini, Lucia; Bontempo, Luana; Camin, Federica; Manzini, Daniela; Lambertini, Paolo; Marchetti, Andrea; Paolini, Mauro
δ(15) N from soil to wine in bulk samples and proline 1-gen-2016 Paolini, Mauro; Ziller, Luca; Bertoldi, Daniela; Bontempo, Luana; Larcher, Roberto; Nicolini, Giorgio; Camin, Federica
Multi-isotopic signatures of organic and conventional Italian pasta along the production chain 1-gen-2016 Bontempo, Luana; Camin, Federica; Paolini, Mauro; Micheloni, C; Laursen, K. H.
Development and implementation of stable isotope ratio analysis in bulk products and sub-components to ensure food traceability 28-mar-2017 Paolini, Mauro
PRECURSORI DEI TIOLI VARIETALI DURANTE LA MATURAZIONE E LA PRESSATURA DELLE UVE DEL TRAMINER AROMATICO 1-gen-2020 Nicolini, Giorgio; Tomás, Román; Bottura, Maurizio; Paolini, Mauro; Barbero, Alice; Alberto Gasperi, Carlo; Celotti, Emilio
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile