Sfoglia per Autore
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale
2005-01-01 C., Giusto; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
Prevalence of aminoacid-decarboxylative flora in a traditional Italian cheese
2005-01-01 Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Innocente, Nadia; Rondinini, Gabriella
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005,
2005-01-01 Giusto, C; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
Characterization of Staphylococcus aureus isolated from food
2006-01-01 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella
Caratterizzazione della flora indigena di batteri lattici isolati da formaggio Montasio
2006-01-01 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella
A preliminary study to evaluate a functional genomic approach to monitor microbial communities during cheese ripening
2008-01-01 Carraro, L; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Novelli, E; Cardazzo, B.
SAFETY-RELATED ASPECTS IN LACTIC ACID BACTERIA FROM DIFFERENT FOOD NICHES
2008-01-01 Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, G; Maifreni, Michela
Staphylococcus aureus: adaptive and cross-adaptive responses to sanitizers used in the food industry
2008-01-01 Bartolomeoli, Ingrid; Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Rondinini, G; Maifreni, Michela
Staphylococci from catering: occurrence of safety-related properties
2008-01-01 Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Resistenza agli antibiotici in batteri lattici di origine alimentare
2008-01-01 Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Rondinini, G; Marino, Marilena
Evaluation of amino acid-decarboxylative microbiota throughout the ripening of an Italian PDO cheese produced using different manufacturing practices
2008-01-01 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella
Identificazione e resistenza agli antibiotici di stafilococchi nella ristorazione collettiva
2008-01-01 Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Valutazione della resistenza a sanificanti utilizzati nell’industria alimentare in Staphylococcus aureus
2008-01-01 Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Rondinini, G; Marino, Marilena
SPOILAGE ABILITY OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM CRAFT BEER
2008-01-01 Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Sebastianutto, N; Frigo, Francesca; Marino, Marilena
Safety aspects in staphylococci isolated from food, workers and surfaces
2009-01-01 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca
Effect of environmental parameters on biofilm formation by Staphylococcus aureus strains isolated from food
2009-01-01 Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Molaro, L; Marino, Marilena
Occurence and characterization of Staphylococcus aureus isolated from raw milk for cheesemaking
2009-01-01 Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Urli, G; Marino, Marilena
SANITIZERS SENSITIVITY OF LISTERIA MONOCYTOGENES BIOFILMS GROWN UNDER STATIC AND DYNAMIC CONDITIONS
2010-01-01 Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela
Effect of environmental factors on biofilm formation by Pseudomonas spp. of dairy origin
2010-01-01 Frigo, Francesca; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Marino, Marilena
Molecular typing of Pediococcus pentosaceus strains isolated from food matrices
2010-01-01 Martino, Me; Cardazzo, B; Carraro, L; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale | 1-gen-2005 | C., Giusto; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe | |
Prevalence of aminoacid-decarboxylative flora in a traditional Italian cheese | 1-gen-2005 | Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Innocente, Nadia; Rondinini, Gabriella | |
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005, | 1-gen-2005 | Giusto, C; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe | |
Characterization of Staphylococcus aureus isolated from food | 1-gen-2006 | Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella | |
Caratterizzazione della flora indigena di batteri lattici isolati da formaggio Montasio | 1-gen-2006 | Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella | |
A preliminary study to evaluate a functional genomic approach to monitor microbial communities during cheese ripening | 1-gen-2008 | Carraro, L; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Novelli, E; Cardazzo, B. | |
SAFETY-RELATED ASPECTS IN LACTIC ACID BACTERIA FROM DIFFERENT FOOD NICHES | 1-gen-2008 | Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, G; Maifreni, Michela | |
Staphylococcus aureus: adaptive and cross-adaptive responses to sanitizers used in the food industry | 1-gen-2008 | Bartolomeoli, Ingrid; Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Rondinini, G; Maifreni, Michela | |
Staphylococci from catering: occurrence of safety-related properties | 1-gen-2008 | Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Rondinini, G. | |
Resistenza agli antibiotici in batteri lattici di origine alimentare | 1-gen-2008 | Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Rondinini, G; Marino, Marilena | |
Evaluation of amino acid-decarboxylative microbiota throughout the ripening of an Italian PDO cheese produced using different manufacturing practices | 1-gen-2008 | Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella | |
Identificazione e resistenza agli antibiotici di stafilococchi nella ristorazione collettiva | 1-gen-2008 | Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Rondinini, G. | |
Valutazione della resistenza a sanificanti utilizzati nell’industria alimentare in Staphylococcus aureus | 1-gen-2008 | Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Rondinini, G; Marino, Marilena | |
SPOILAGE ABILITY OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM CRAFT BEER | 1-gen-2008 | Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Sebastianutto, N; Frigo, Francesca; Marino, Marilena | |
Safety aspects in staphylococci isolated from food, workers and surfaces | 1-gen-2009 | Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca | |
Effect of environmental parameters on biofilm formation by Staphylococcus aureus strains isolated from food | 1-gen-2009 | Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Molaro, L; Marino, Marilena | |
Occurence and characterization of Staphylococcus aureus isolated from raw milk for cheesemaking | 1-gen-2009 | Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Urli, G; Marino, Marilena | |
SANITIZERS SENSITIVITY OF LISTERIA MONOCYTOGENES BIOFILMS GROWN UNDER STATIC AND DYNAMIC CONDITIONS | 1-gen-2010 | Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela | |
Effect of environmental factors on biofilm formation by Pseudomonas spp. of dairy origin | 1-gen-2010 | Frigo, Francesca; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Marino, Marilena | |
Molecular typing of Pediococcus pentosaceus strains isolated from food matrices | 1-gen-2010 | Martino, Me; Cardazzo, B; Carraro, L; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile