Sfoglia per Autore
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento
1992-01-01 Zironi, Roberto; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini
1992-01-01 Zironi, Roberto; R., Ferrarini; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Battistutta, Franco
Effects of raw material on the partition of some volatile compounds of grappa, a typical Italian spirit
1993-01-01 DA PORTO, Carla; Zironi, Roberto; Battistutta, Franco
A rapid method for the analysis of free fatty acids (C6-C12) and relative ethilic esters in beer using SPE technique combined with HRGC
1993-01-01 Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto; Zenarola, C.
QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF ITALIAN BEERS
1993-01-01 Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; R., Ferrarini
Volatiles metabolites produced in wine by mixed and sequential of Hanseniaspora guilliermondii or Kloeckera apiculata or Saccharomyces cerevisiae
1993-01-01 Zironi, Roberto; P., Romano; G., Suzzi; Battistutta, Franco; Comi, Giuseppe
RAPID ANALYSIS OF FREE MEDIUM-CHAIN FATTY ACIDS AND RELATED ETHYL ESTERS IN BEER USING SPE AND HRGC
1994-01-01 Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; C., Zenarola; Zironi, Roberto
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine
1994-01-01 Cherubin, Susi; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Determination of biogenic amines in alcoholic and non alcoholic beers by HPLC
1995-01-01 Buiatti, Stefano; Boschelle, Ornella; M., Mozzon; Battistutta, Franco
Effects of an unconventional oenological technique on the evolution of free and glycosidically bound terpenolos of Muscat of Canelli grapes: preliminary results
1995-01-01 DA PORTO, Carla; Battistutta, Franco
Composition and flavour of muscat of Canelli grape distillates obtained using different oenological techniques and unconventional distillation processes
1995-01-01 Battistutta, Franco; DA PORTO, Carla; Sensidoni, Alessandro
Le specie officinali per la valorizzazione e difesa delle aree interne: valutazione di ecotipi siciliani di origano (Origanum vulgare),
1996-01-01 Leto, C; A., CARRUBBA A; Trapani, P; Zironi, Roberto; Conte, Lanfranco; Battistutta, Franco
Proposta di un metodo semi automatico per l'analisi dell'anidride solforosa nei vini
1996-01-01 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Cherubin, Susi
Diversità clonale e caratterizzazione aromatica nella cv. Chardonnay in Friuli. Primi risultatI
1996-01-01 Battistutta, Franco; G., Colugnati; Celotti, Emilio; L., Gottardo; Zironi, Roberto
Preliminary observations about genotype-training system interaction on cv sauvignon Blanc: Evolution of phenolic and aromatic fractions during maturation
1996-01-01 G., Colugnati; F., Bregant; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Relationship between genotype and phenolic and aromatic fractions in cv chardonnay at grape harvest. First results
1996-01-01 Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; G., Colugnati; L., Gottardo
The effect of cluster sun exposure and training system on methoxypyrazine concentration of Sauvignon blanc grapes
1997-01-01 Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS
1997-01-01 Cherubin, Susi; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Zironi, Roberto
Influence of the genotype on the methoxypyrazines content of Cabernet sauvignon cultivated in Friuli.
1997-01-01 Battistutta, Franco; Colugnati, G.; Bregant, F.; Crespan, G.; Tonetti, I.; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Potenzialità dei vitigni bordolesi in Friuli
1997-01-01 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Bregant, F.; Crespan, G.; Celotti, Emilio; Bressan, S.; Colugnati, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile