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Antioxidant activity of polyphenols containing foods as affected by processing and storage conditions 1-gen-1999 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Mastrocola, D; Nicoli, M. C.
Relations between colour changes and antioxidant capacity in processed foods 1-gen-1999 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, M. C.; Lerici, C. R.
Relazioni tra cambiamenti di colore e proprietà antiossidanti negli alimenti in seguito a riscaldamento 1-gen-2000 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, M. C; Lerici, C. R.
Review of non-emzymatic browning and antioxidant capacity in processed foods 1-gen-2000 Manzocco, L.; Calligaris, S.; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, C. R.
Effect of enzymatic and chemical oxidation on the antioxidant capacity of catechin model systems and apple derivatives 1-gen-2000 Nicoli, Maria Cristina; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara
Antiradical properties of commercial cognacs assessed by DPPH• test 1-gen-2000 DA PORTO, Carla; Calligaris, Sonia; Celotti, Emilio; Nicoli, Maria Cristina
Chain-breaking properties of tomato puree subjected to equivalent thermal treatments 1-gen-2001 Anese, Monica; Calligaris, S; Munari, M; Pittia, P; Nicoli, Mc
Model studies on the influence of coffee melanoidins on flavour volatiles of coffee beverages 1-gen-2001 Hofmann, T; Czerny, M; Calligaris, Sonia; Schieberle, P.
Stabilità del licopene ai processi di trasformazione e conservazione 1-gen-2001 Anese, Monica; Calligaris, Sonia
Review of non-enzymatic browning and antioxidant capacity in processed foods 1-gen-2001 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, Carlo Raffaele
Antioxidant properties of ready-to-drink coffee brews 1-gen-2002 Nicoli, Mc; Anese, Monica; Calligaris, S; Manzocco, Lara
Influenza di stress ossidativi sull’evoluzione della capacità antiossidante di sistemi alimentari ad elevato contenuto di polifenoli 1-gen-2002 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Mc
COLOR CHANGES OF TOMATO PUREES DURING STORAGE AT FREEZING TEMPERATURES 1-gen-2002 Calligaris, Sonia; Falcone, P; Anese, Monica
Influence of total solids concentration and temperature on the changes in redox potential of tomato pastes 1-gen-2002 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina; Massini, R.
Assessment of pro-oxidant activity of foods by kinetic analysis of crocin bleaching 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Influenza dello stato fisico dei lipidi sulla shelf-life degli alimenti congelati 1-gen-2003 Calligaris, Sonia; Manzocco, L; Munari, M; Nicoli, M. C.
Stato fisico e stabilità dei lipidi in alimenti congelati 1-gen-2003 Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Temperature and water activity affecting carotenoid oxidation rate 1-gen-2004 Manzocco, L; Calligaris, Sonia; Nicoli, M. C.
Effect of temperature and water activity on carotenoid oxidation rate 1-gen-2004 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Modeling the temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state 1-gen-2004 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
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