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Identificazione e valutazione del componente liposolubile responsabile di un off-flavour in formaggio a pasta cotta tipo montasio legato all'uso di sorbato di potassio. 1-gen-1989 Sensidoni, Alessandro; Bortolomeazzi, Renzo; Munari, Marina
H.P.L.C. Determination of fumaric acid as wine additive 1-gen-1989 DA PORTO, Carla; Munari, Marina
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 3. Study on heat treated model systems by HPLC separation of some Maillard reaction products 1-gen-1991 Sensidoni, Alessandro; Munari, Marina; Lerici, Cr
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione 1-gen-1995 Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella; Munari, Marina; Pollini, Cm
Influence of semolina composition on the thermal damage to pasta 1-gen-1995 Sensidoni, Alessandro; Pollini, Cm; Peressini, Donatella; Munari, Marina; Sari, P.
Determination of peroxy radical-scavenging of lactic acid bacteria 1-gen-2001 Stecchini, Mara Lucia; DEL TORRE, M; Munari, Marina
An insight into physicochemical properties of coffee oil 1-gen-2009 Calligaris, Sonia; Munari, Marina; Arrighetti, G; Barba, L.
Rapid mixed mode solid phase extraction method for the determination of acrylamide in roasted coffee by HPLC-MS/MS 1-gen-2012 Bortolomeazzi, Renzo; Munari, Marina; Anese, Monica; Verardo, Giancarlo
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 1-gen-2013 Innocente, Nadia; Munari, Marina; Biasutti, Marialuisa
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