Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Problematiche relative alla concentrazione per osmosi inversa di sieri di differente provenienza 1-gen-2008 Amendola, Giuseppe; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Marchesini, Giulia; Priamo, Eugenio
Rheological properties of milk protein solutions after thermal treatment and high pressure homogenization 1-gen-2009 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Effect of high pressure homogenization on structure in model dairy emulsion systems 1-gen-2009 Biasutti, Marialuisa; Marchesini, Giulia; Venir, Elena; Innocente, Nadia
Aroma retention capacity of different whey protein concentrates 1-gen-2009 Innocente, N.; Biasutti, M.; Marchesini, G.
Dynamic high pressure induced gelation in milk protein model systems 1-gen-2010 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Rheological properties of model dairy emulsions as affected by high pressure omogenization 1-gen-2010 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Effect of high-pressure homogenisation on the retention of selected aroma compounds in model dairy emulsions 1-gen-2014 Innocente, Nadia; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile