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The presence of cardanol in cashew-nut oil
1975-01-01 Strocchi, A.; Lercker, Giovanni; Conte, Lanfranco
Determinazione contemporanea del contenuto assoluto di steroli e di dialcoli triterpenici negli olii alimentari
1986-01-01 Bonaga, G; Antonelli, A; Conte, Lanfranco; Lercker, Giovanni
Half-seed analysis: rapid chromatographic determination of the main fatty acids of sunflower seed
1989-01-01 Conte, Lanfranco; Leoni, O.; Palmieri, S.; Capella, P; Lercker, Giovanni
Esame delle sostanze grasse impiegate per la frittura industriale delle patatine chips
1991-01-01 Bertacco, G; Cherubin, Susi; Frega, N; DA PORTO, Carla; Lercker, Giovanni
LA COMPOSIZIONE DEI LIPIDI DELLA PORTULACA OLERACEA
1991-01-01 Boschelle, Ornella; Sblattero, S; DA PORTO, Carla; Frega, N.; Lercker, Giovanni
GAS CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF FREE AMINO ACIDS IN CHEESE
1992-01-01 Bertacco, Giovanna; Boschelle, Ornella; Lercker, Giovanni
Carbonic maceration and traditional wine making: a quality control procedure using gas chromatographic determination of fixed compounds
1992-01-01 DA PORTO, Carla; Cervellera, M; Galassi, Sergio; Lercker, Giovanni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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The presence of cardanol in cashew-nut oil | 1-gen-1975 | Strocchi, A.; Lercker, Giovanni; Conte, Lanfranco | |
Determinazione contemporanea del contenuto assoluto di steroli e di dialcoli triterpenici negli olii alimentari | 1-gen-1986 | Bonaga, G; Antonelli, A; Conte, Lanfranco; Lercker, Giovanni | |
Half-seed analysis: rapid chromatographic determination of the main fatty acids of sunflower seed | 1-gen-1989 | Conte, Lanfranco; Leoni, O.; Palmieri, S.; Capella, P; Lercker, Giovanni | |
Esame delle sostanze grasse impiegate per la frittura industriale delle patatine chips | 1-gen-1991 | Bertacco, G; Cherubin, Susi; Frega, N; DA PORTO, Carla; Lercker, Giovanni | |
LA COMPOSIZIONE DEI LIPIDI DELLA PORTULACA OLERACEA | 1-gen-1991 | Boschelle, Ornella; Sblattero, S; DA PORTO, Carla; Frega, N.; Lercker, Giovanni | |
GAS CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF FREE AMINO ACIDS IN CHEESE | 1-gen-1992 | Bertacco, Giovanna; Boschelle, Ornella; Lercker, Giovanni | |
Carbonic maceration and traditional wine making: a quality control procedure using gas chromatographic determination of fixed compounds | 1-gen-1992 | DA PORTO, Carla; Cervellera, M; Galassi, Sergio; Lercker, Giovanni |
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