Sfoglia per Autore
N-alkanes as markers in feeding trials
1994-01-01 Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi; Malossini, Franco
Subcutaneous adipocyte diameter variations during lactation in sheep
1994-01-01 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Filacorda, Stefano; Susmel, Piero
EVOLUZIONE MORFOLOGICA E DELLA COMPOSIZIONE CORPOREA DI AGNELLI DI RAZZA BERGAMASCA
1994-01-01 Bovolenta, S.; Piasentier, Edi; Piras, C.; Malossini, Franco
Prediction of body fat in lactating ewes using the diameter of sucutaneous adipocyte cells or the body condition score
1994-01-01 Susmel, Piero; Canavese, Bartolomeo; Filacorda, Stefano; Piasentier, Edi
Variability of n-alkanes content in a natural pasture and in faeces of grazing dairy cows
1994-01-01 Malossini, F.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi; Valentinotti, M.
ENES.Prontuario di razionamento per agnelloni di razza Bergamasca. Fabbisogni degli Animali e Valore Nutritivo degli Alimenti
1995-01-01 Galvano, G; Scerra, V; DE ANGELIS, A; Galvano, F; Malossini, Franco; Bovolenta, Stefano; Piras, C; Piasentier, Edi
N-alcani e ossido di cromo come indicatori nelle ricerche di alimentazione animale
1995-01-01 Malossini, Franco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Peresson, Carlo
Comparison of n-alkanes or chromium oxide methods for estimation of herbage intake by sheep
1995-01-01 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Malossini, F.; Susmel, P.
Indagine sull'allevamento caprino in Friuli-Venezia Giulia. Aspetti Zootecnici
1995-01-01 Cartelli, S; Furlan, D; Piasentier, Edi; Pietrobelli, M; Susmel, Piero
Herbage intake of lactating and dry grazing ewes
1995-01-01 Piasentier, Edi; Filacorda, Stefano; Peresson, Carlo; Bovolenta, Stefano
Subcutaneous adipocyte diameter variations during lactation in sheep
1995-01-01 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Filacorda, Stefano; Susmel, Piero
Effect of protein content of diet on perfomance of heavy lambs
1995-01-01 Piasentier, Edi; Diaconescu, S; Moscardini, S; Bovolenta, Stefano
The measurement of "in situ" rumen degradability in sheep using a mobile bag technique
1995-01-01 Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Allevamento di Ungulati selvatici
1995-01-01 Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
ENES. Fabbisogni degli animali e valore nutritivo degli alimenti. Prontuario di razionamento per agnelloni di razza Bergamasca
1996-01-01 Galvano, G; Scerra, V; DE ANGELIS, A; Galvano, F; Malossini, Franco; Bovolenta, Stefano; Piras, C; Piasentier, Edi
Impiego di diete a base di trebbie di birra per agnelli pesanti: incrementi ponderali e caratteristiche della carcassa
1996-01-01 Peresson, Carlo; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Estimate of herbage intake by grazing animals using n-alkanes as markers
1996-01-01 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Malossini, Franco; Susmel, Piero
Comparison of n-alkanes and chromium oxide methods for estimating herbage intake by grazing dairy cows
1996-01-01 Malossini, F.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi; Piras, C.; Martillotti, F.
Estimation of the chemical composition of black grouse Tetrao teterix diets in eastern Italian
1997-01-01 Filacorda, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi; DE FRANCESCHI, P. F.
Effetto del miglioramento dei prati sul comportamento alimentare della lepre
1997-01-01 Piasentier, Edi; Clocchiatti, Sandro; Donati, Francesco
The efficiency of nitrogen utilisation of growing lambs fed maize gluten meal as a protein supplement
1997-01-01 Piasentier, Edi; Diaconescu, S; Bovolenta, Stefano; Susmel, Piero
Variazione della condizione corporea e di alcuni parametri ematici in daini di allevamento
1997-01-01 Colitti, Monica; Peresson, Carlo; Piasentier, Edi
Estimation of the chemical composition of black grouse (Tetrao tetrix) diets in the eastern Italian Alps
1997-01-01 Filacorda, Stefano; Sepulcri, A; Piasentier, Edi; DE FRANCESHI, P.
Ritenzione di azoto ed energia in agnelli bergamaschi
1997-01-01 Bovolenta, Stefano; Peresson, Carlo; Piasentier, Edi
Nota sull'impiego degli alcani negli studi sull'alimentazione della lepre
1997-01-01 Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Trocchi, V.
The dietary composition of black grouse Tetrao tetrix un the Italian Alps
1997-01-01 de Franceschi, Pf; Sepulcri, Angela; Filacorda, Stefano; Piasentier, Edi
Confronto fra diverse tecniche di allattamento del capretto
1997-01-01 Peresson, Carlo; Piasentier, Edi; Furlan, D.
Risultati preliminari dell'andamento e della distribuzione degli abbattimenti di Beccaccia (Scolopax rusticola L.) nel periodo 1987-1993 nella Regione Friuli-Venezia Giulia
1997-01-01 Filacorda, Stefano; Perco, F; Piasentier, Edi
Selezione delle famiglie per un consumer test sulla carne ovina. (2) Caratteristiche dei consumatori
1998-01-01 Mills, Colin Roger; Valusso, R; Leonarduzzi, R; Piasentier, Edi
Selezione delle famiglie per un consumer test sulla carne ovina. (3) Effetto della provenienza dei consumatori sulla valutazione sensoriale di diverse tipologie di carne ovina
1998-01-01 Mills, Colin Roger; DALLA ROSA, M; Valusso, R; Piasentier, Edi
L’impiego di concentrato nell’alimentazione della capra in lattazione
1998-01-01 Valusso, R; Peresson, Carlo; Piasentier, Edi
The utilization of diets containing increasing levels of dried brewers' grain by growing lambs
1998-01-01 Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi; Peresson, Carlo; Malossini, F.
Concentrate supplementation of dairy cows grazing an alpine pasture
1998-01-01 Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Selezione delle famiglie per un consumer test sulla carne ovina. (1) Il questionario
1998-01-01 Leonarduzzi, R; DALLA ROSA, M; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
La qualità della carne del castrato bergamasco e dell’agnello leggero appenninico a confronto con quella di altri ovini europei
1998-01-01 Piasentier, Edi
Qualità della carcassa del castrato Bergamasco e dell'agnello leggero Appenninico
1998-01-01 Valusso, R.; Mills, Colin Roger; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Supplementation of dairy cows grazing an alpine pasture. Effect of concentrate level on milk production, body condition and rennet coagulation properties
1998-01-01 Bovolenta, Stefano; Ventura, W.; Piasentier, Edi; Malossini, F.
L’allevamento caprino in Friuli-Venezia Giulia
1999-01-01 Piasentier, Edi; Valusso, R; Biasizzo, E.
7a Rassegna regionale dei prodotti caprini
1999-01-01 Biasizzo, E; Piasentier, Edi
Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs
1999-01-01 Piasentier, Edi; Gasperi, F.; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Valusso, R.
N-alkanes as natural markers in the study of nutrition of fallow deer
1999-01-01 Filacorda, Stefano; Focardi, S; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
L’allattamento artificiale del capretto 2. Effetto sulla qualità della carcassa e della carne.
1999-01-01 Piasentier, Edi; Mills, Colin Roger
La valorizzazione dei prodotti dell’allevamento caprino
1999-01-01 Piasentier, Edi; Gregori, Mario; Biasizzo, E.
L’allattamento artificiale del capretto 1. Effetto sulla produzione di latte della capra e sulle prestazioni produttive del capretto
1999-01-01 Piasentier, Edi; Valusso, R.
L'allevamento caprino in montagna. L'esempio della Carnia
1999-01-01 Furlan, D; Piasentier, Edi; Pietrobelli, M; Susmel, Piero
Variation in the eating quality of lamb from divers European sheep types: assessment by trained taste panels in six countries
1999-01-01 Fisher, A. V.; Nute, G. R.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, Edi; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkelsson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoyiannis, D; Stamataris, C.
Qualità della carcassa del castrato Bergamasco e dell’agnello leggero Appenninico
2000-01-01 Valusso, R; Mills, Cr; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Un po' di storia della razza Pezzata Rossa. L'origine friulana della razza descritta dall'Associazione Agraria Friulana e da altri autori
2000-01-01 Piasentier, Edi
The n-alkane concentrations in buds and leaves of browsed broadleaf trees
2000-01-01 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Malossini, F.
Home placement testing of lamb in six countries
2000-01-01 Dransfield, E.; Martin, J. F.; Fisher, A. V.; Nute, G. R.; Zygoyiannis, D.; Stamataris, C.; Thorkelsson, G.; Valdimarsdottir, T.; Piasentier, Edi; Mills, C. R.; Sanudo, C.; Alfonso, M.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile