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Effect of roasting on the thermal properties of coffee 1-gen-2002 Pittia, P; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Designing low-calorie syrups containing pigments 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Impiego dell’analisi di diffrazione dei raggi X (XRD) per lo studio dei fenomeni connessi al raffermamento del pane 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc; Labuza, Tp
Thermal and physical changes induced by non-enzymatic browning and melanoidin formation 1-gen-2002 Maltini, E; Manzocco, Lara
Ottimizzazione di processo per l’ottenimento di derivati di mela ad elevata capacità antiossidante 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Mastrocola, D; Nicoli, Mc
Food design: from methodological approach to the case study of low-calorie syrups 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Study of bread staling by X-ray diffraction analysis 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, T. P.
Assessment of pro-oxidant activity of foods by kinetic analysis of crocin bleaching 1-gen-2002 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Caratterizzazione tecnologica di antiche varietà di melo del Friuli-Venezia Giulia di potenziale impiego nella produzione di nettari ad alto impatto funzionale 1-gen-2003 Mastrocola, D; Venir, E; Manzocco, Lara; Sacchetti, G; Dalla Rosa, M.
Study of bread staling by X-ray diffraction analysis 1-gen-2003 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, T. P.
Le funzioni tecnologiche dei grassi 1-gen-2003 Anese, Monica; Manzocco, Lara
Effect of solvent polarity on quercetin antioxidant capacity and reactivity 1-gen-2003 Manzocco, Lara; Pinelo, M; Nunez, Mj; Nicoli, Mc
Le sostanze grasse nei prodotti da forno 1-gen-2003 Anese, Monica; Manzocco, Lara
Effect of temperature and water activity on carotenoid oxidation rate 1-gen-2004 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Modeling the temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state 1-gen-2004 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, M. C.
Attività dell'etanolo in prodotti da forno 1-gen-2004 Pittia, P.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina
Interaction among phenols in food fortification: negative sinergism on antioxidant capacity 1-gen-2004 Pinelo, M; Manzocco, Lara; Nunez, M. J.; Nicoli, Maria Cristina
Application of a modified Arrhenius equation for the evaluation of oxidation rate of sunflower oil at sub-zero temperatures 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Conte, Lanfranco; Nicoli, Maria Cristina
Effect of heat-treatment on the antioxidant and pro-oxidant activity of milk 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Solvent effect on quercetin antioxidant capacity 1-gen-2004 Pinelo, M; Manzocco, Lara; Nunez, Mj; Nicoli, Maria Cristina
Shelf-life prediction of extra-virgin olive oil as affected by the occurrence of phase transition 1-gen-2005 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Modelling carotenoid oxidation rate in tomato derivatives at subfreezing temperatures 1-gen-2005 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Lipid oxidation kinetics as affected by the physical state of food components 1-gen-2005 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Optimization of continuous phenol extraction from Vitis vinifera byproducts 1-gen-2005 Pinelo, M; DEL FABBRO, P; Manzocco, Lara; Nuñez, M. J.; Nicoli, Maria Cristina
Effect of coffee physical structure on volatile release 1-gen-2005 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Maltini, Enrico
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indices 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Attitudine alla trasformazione di mele di cultivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Sovrano, S; Kravina, G; Nicoli, Mc
Valutazione dell’uniformità di trattamenti con radiofrequenze. Industrie Alimentari, 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Valutazione dell'uniformità di trattamenti a radiofrequenze 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Attitudine alla trasformazione di mele di culrtivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Calligaris, S; Manzocco, L.; Kravina, G.; Sovrano, S.; Anese, M.; Nicoli, M. C.
Influence of Crystallisation on the oxidative stability of extra virgin olive oil 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Sovrano, Silvia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Modeling secondary shelf-life of ground roasted coffee 1-gen-2006 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indexes 1-gen-2006 Calligaris, S; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Maria Cristina
Liquid-vapour partition of ethanol in bakery products 1-gen-2006 Pittia, Paola; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, Dino; Nicoli, Maria Cristina
Modeling bleaching of tomato derivatives at subzero temperatures 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Development of instability maps for shelf life prediction of tomato derivatives 1-gen-2007 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Monitoraggio della distribuzione dell’umidità nel prosciutto di San Daniele mediante tomografia a risonanza magnetica 1-gen-2007 Innocente, Nadia; Manzocco, Lara; Muner, G; Fattori, A; Nicoli, Mc
Antiossidanti alimentari: enzimi e microrganismi ad azione antiossidante. In: 2007, p. 313-322 1-gen-2007 Nicoli, M. C.; Manzocco, Lara
Modeling the effect of water activity and storage temperature on chemical stability of coffee brews. , 1-gen-2007 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Shelf life modeling of bakery products by using oxidation indices 1-gen-2007 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Maria Cristina
Modelling the temperature dependence of oxidation rate in water-in-oil emulsions stored at sub-zero temperatures 1-gen-2007 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Metodo per la produzione di vegetali freschi in pezzi basato sull'impiego combinato di luce ultravioletta ed acidificazone 1-gen-2008 Manzocco, Lara
Development of nanoemulsions as intelligent flavour delivery system in foods: study of the role of lipid physical state on aroma release 1-gen-2008 Calligaris, S; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Light as an unconventional accelerating factor in shelf life studies 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
How to choose the acceptability limit in shelf life studies 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Quando scadrà? 1-gen-2008 Nicoli, Maria Cristina; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia
shelf life prediction by integration of sensory acceptability data into classic kinetic modelS 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Calligaris, S.
Physical removal of acrylamide from heated foods 1-gen-2008 Anese, Monica; Bortolomeazzi, Renzo; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Shelf life modelling of photosensitive food: the case of coloured beverages 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Kravina, Giuditta; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
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