Sfoglia per Autore
Studio delle proprietà termiche del caffè
2002-01-01 Pittia, P; Manzocco, Lara; Munari, M.
Is colour an index of antioxidant activity in browned foods?
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Impiego dell’analisi di diffrazione dei raggi X (XRD) per lo studio dei fenomeni connessi al raffermamento del pane
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc; Labuza, Tp
Influenza di stress ossidativi sull’evoluzione della capacità antiossidante di sistemi alimentari ad elevato contenuto di polifenoli
2002-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Mc
Effetto di alcuni pretrattamenti sull'attivita' antiossidante di mela essiccata durante lo stoccaggio
2002-01-01 Mastrocola, Dino; Manzocco, Lara; Venir, Elena
Assessment of pro-oxidant activity of foods by kinetic analysis of crocin bleaching
2002-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Food design: from methodological approach to the case study of low-calorie syrups
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Study of bread staling by X-ray diffraction analysis
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, T. P.
Study of bread staling by X-ray diffraction analysis
2003-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, T. P.
Caratterizzazione tecnologica di antiche varietà di melo del Friuli-Venezia Giulia di potenziale impiego nella produzione di nettari ad alto impatto funzionale
2003-01-01 Mastrocola, D; Venir, E; Manzocco, Lara; Sacchetti, G; Dalla Rosa, M.
Effect of solvent polarity on quercetin antioxidant capacity and reactivity
2003-01-01 Manzocco, Lara; Pinelo, M; Nunez, Mj; Nicoli, Mc
Le funzioni tecnologiche dei grassi
2003-01-01 Anese, Monica; Manzocco, Lara
Le sostanze grasse nei prodotti da forno
2003-01-01 Anese, Monica; Manzocco, Lara
Effect of temperature and water activity on carotenoid oxidation rate
2004-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Modeling the temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state
2004-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state
2004-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, M. C.
Attività dell'etanolo in prodotti da forno
2004-01-01 Pittia, P.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina
Solvent effect on quercetin antioxidant capacity
2004-01-01 Pinelo, M; Manzocco, Lara; Nunez, Mj; Nicoli, Maria Cristina
Interaction among phenols in food fortification: negative sinergism on antioxidant capacity
2004-01-01 Pinelo, M; Manzocco, Lara; Nunez, M. J.; Nicoli, Maria Cristina
Application of a modified Arrhenius equation for the evaluation of oxidation rate of sunflower oil at sub-zero temperatures
2004-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Conte, Lanfranco; Nicoli, Maria Cristina
Effect of heat-treatment on the antioxidant and pro-oxidant activity of milk
2004-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Shelf-life prediction of extra-virgin olive oil as affected by the occurrence of phase transition
2005-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Modelling carotenoid oxidation rate in tomato derivatives at subfreezing temperatures
2005-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Lipid oxidation kinetics as affected by the physical state of food components
2005-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Effect of coffee physical structure on volatile release
2005-01-01 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Maltini, Enrico
Optimization of continuous phenol extraction from Vitis vinifera byproducts
2005-01-01 Pinelo, M; DEL FABBRO, P; Manzocco, Lara; Nuñez, M. J.; Nicoli, Maria Cristina
Attitudine alla trasformazione di mele di cultivar autoctone del Friuli Venezia Giulia
2006-01-01 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Sovrano, S; Kravina, G; Nicoli, Mc
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indices
2006-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Valutazione dell’uniformità di trattamenti con radiofrequenze. Industrie Alimentari,
2006-01-01 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indexes
2006-01-01 Calligaris, S; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Maria Cristina
Modeling bleaching of tomato derivatives at subzero temperatures
2006-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Valutazione dell'uniformità di trattamenti a radiofrequenze
2006-01-01 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Liquid-vapour partition of ethanol in bakery products
2006-01-01 Pittia, Paola; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, Dino; Nicoli, Maria Cristina
Attitudine alla trasformazione di mele di culrtivar autoctone del Friuli Venezia Giulia
2006-01-01 Calligaris, S; Manzocco, L.; Kravina, G.; Sovrano, S.; Anese, M.; Nicoli, M. C.
Modeling secondary shelf-life of ground roasted coffee
2006-01-01 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Influence of Crystallisation on the oxidative stability of extra virgin olive oil
2006-01-01 Calligaris, Sonia; Sovrano, Silvia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Development of instability maps for shelf life prediction of tomato derivatives
2007-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Monitoraggio della distribuzione dell’umidità nel prosciutto di San Daniele mediante tomografia a risonanza magnetica
2007-01-01 Innocente, Nadia; Manzocco, Lara; Muner, G; Fattori, A; Nicoli, Mc
Antiossidanti alimentari: enzimi e microrganismi ad azione antiossidante. In: 2007, p. 313-322
2007-01-01 Nicoli, M. C.; Manzocco, Lara
Modeling the effect of water activity and storage temperature on chemical stability of coffee brews. ,
2007-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Modelling the temperature dependence of oxidation rate in water-in-oil emulsions stored at sub-zero temperatures
2007-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Shelf life modeling of bakery products by using oxidation indices
2007-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Maria Cristina
How to choose the acceptability limit in shelf life studies
2008-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Light as an unconventional accelerating factor in shelf life studies
2008-01-01 Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Development of nanoemulsions as intelligent flavour delivery system in foods: study of the role of lipid physical state on aroma release
2008-01-01 Calligaris, S; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Quando scadrà?
2008-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia
Metodo per la produzione di vegetali freschi in pezzi basato sull'impiego combinato di luce ultravioletta ed acidificazone
2008-01-01 Manzocco, Lara
shelf life prediction by integration of sensory acceptability data into classic kinetic modelS
2008-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, S.
Physical removal of acrylamide from heated foods
2008-01-01 Anese, Monica; Bortolomeazzi, Renzo; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Risks and pitfalls of sensory data analysis for shelf life prediction: data simulation applied to the case of coffee
2008-01-01 Guerra, S; Lagazio, C; Manzocco, Lara; Barnabà, M; Cappuccio, R.
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