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Aggiunta di idrocolloidi per una formulazione di pane gluten-free
2010-01-01 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
Alterazioni delle lasagne pastorizzate confezionate.
2000-01-01 C., Cantoni; S., Brighenti; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe
Analisi della furosina in un processo di pastificazione, che comprende un'essiccazione VHT
1994-01-01 Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella; Pollini, Cm
IL CONTROLLO QUALITA' DELL'ORZO E DEL MALTO
2006-01-01 Buiatti, Stefano; Sensidoni, Alessandro; Fontana, Marta
Effect of drying conditions on functional and molecular properties of gluten based edible films
2006-01-01 Bravin, B; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Effect of inulin addition on rheological and bread-making properties of wheat doughs
2006-01-01 Peressini, Donatella; Gracco, L; Sensidoni, Alessandro
Effetto dell'aggiunta di inulina sulle proprietà reologiche e panificatorie di impasti di frumento
2006-01-01 Peressini, Donatella; Gracco, L; Sensidoni, Alessandro
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione
1995-01-01 Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella; Munari, Marina; Pollini, Cm
Furosine determination in a pasta production process with VHT drying
1994-01-01 Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella; Pollini, C. M.
Humidity and shelf-life of fresh stuffed pasta
1993-01-01 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tamim, ; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Impiego dell’analisi di diffrazione dei raggi X (XRD) per lo studio dei fenomeni di raffermamento del pane
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, Tp
INFLUENZA DELL'UMIDITÀ SULLA SHELF-LIFE DI PASTE FRESCHE E RIPIENE
1993-01-01 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tami, M; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Italian network for the systematic collection of food composition data of literature and analytic origin.
2012-01-01 Parpinel, Maria; Gnagnarella, P; Concina, Federica; Barbone, Fabio; Maisonneuve, P; Marletta, L; Salvini, Simonetta
Maillard reaction decrease in dried pasta production: study of preventive treatments on raw material
1998-01-01 Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella
Maillard reaction in dried pasta
2011-01-01 Peressini, Donatella; Pollini, Cm; Sensidoni, Alessandro
Management of non-enzymatic browning in pasta processing
2003-01-01 Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella; Pollini, C. M.
Metodi di valutazione delle proprietà reologiche degli impasti
2001-01-01 Peressini, Donatella
Migration of selected hydrocarbon contaminants into dry pasta packaged in direct contact with different materials
2016-01-01 Barp, Laura; Suman, Michele; Lambertini, Francesca; Moret, Sabrina
Migrazione di contaminanti idrocarburici in pasta secca a contatto con differenti materiali di imballaggio
2016-01-01 Barp, L; Suman, M; Lambertini, F.; Moret, S
NEW INSIGHTS IN DOUGH PROCESSING
2009-01-01 Peressini, Donatella; VAN DER GOOT ATZE, Jan
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