RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A Rapid and Sensitive LC/GC (LC×GC) Method for the Determination of Hydrocarbon Contamination in Vegetable Oils (oral comunication)
2011-01-01 Tranchida, Pq; Zoccali, M; Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Dugo, P; Mondello, L.
A Rapid and sensitive multidimensional Liquid-Gas Chromatography (LC-GC) Method for the Determination of Hydrocarbon Contamination in Foods (poster)
2011-01-01 Tranchida, Pq; Zoccali, M; Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Dugo, P; Mondello, L.
A study on different storage conditions affecting mineral oils migration from packaging to semolina and egg pasta
2013-01-01 Barp, Laura; Moret, Sabrina
A study on the volatile composition of phlegms obtained from smoked marcs
2005-01-01 DA PORTO, Carla; Soldera, S.; Moret, Sabrina
Antioxidant activity of sage and oregano extracts related to their phenolic compounds content
1999-01-01 Conte, Lanfranco; Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; E., Beregger
Approach to phthalates analysis on vegetable oils by LC-MS
2008-01-01 Purcaro, Giorgia; Ermacora, A; De Paoli, M; Marega, Maura; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
BaP analysis in vegetable oil by a rapid SPME – GC – MS method (poster)
2007-01-01 Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Caratterizzazione di caciotte ipolipidiche prodotte con impiego di un sostituto del grasso
1994-01-01 M., Rampilli; G., Contarini; T. M. P., Cattaneo; R., Amarolo; P., Manzi; F., Sinesio; L., Turin; F., Bonomi; Moret, Sabrina
Caratterizzazione preliminare del miele di Amorpha frutticosa, prodotto in Friuli Venezia Giulia
2007-01-01 Conte, Lanfranco; Blanda, G; Marega, M; Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Sabatini, Ag; Marcazan, Pl
Chemical composition and antioxidant activity of essential oils of different botanical origin
2000-01-01 Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; R., Tognon; S., Vichi; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A Rapid and Sensitive LC/GC (LC×GC) Method for the Determination of Hydrocarbon Contamination in Vegetable Oils (oral comunication) | 1-gen-2011 | Tranchida, Pq; Zoccali, M; Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Dugo, P; Mondello, L. | |
A Rapid and sensitive multidimensional Liquid-Gas Chromatography (LC-GC) Method for the Determination of Hydrocarbon Contamination in Foods (poster) | 1-gen-2011 | Tranchida, Pq; Zoccali, M; Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Dugo, P; Mondello, L. | |
A study on different storage conditions affecting mineral oils migration from packaging to semolina and egg pasta | 1-gen-2013 | Barp, Laura; Moret, Sabrina | |
A study on the volatile composition of phlegms obtained from smoked marcs | 1-gen-2005 | DA PORTO, Carla; Soldera, S.; Moret, Sabrina | |
Antioxidant activity of sage and oregano extracts related to their phenolic compounds content | 1-gen-1999 | Conte, Lanfranco; Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; E., Beregger | |
Approach to phthalates analysis on vegetable oils by LC-MS | 1-gen-2008 | Purcaro, Giorgia; Ermacora, A; De Paoli, M; Marega, Maura; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco | |
BaP analysis in vegetable oil by a rapid SPME – GC – MS method (poster) | 1-gen-2007 | Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco | |
Caratterizzazione di caciotte ipolipidiche prodotte con impiego di un sostituto del grasso | 1-gen-1994 | M., Rampilli; G., Contarini; T. M. P., Cattaneo; R., Amarolo; P., Manzi; F., Sinesio; L., Turin; F., Bonomi; Moret, Sabrina | |
Caratterizzazione preliminare del miele di Amorpha frutticosa, prodotto in Friuli Venezia Giulia | 1-gen-2007 | Conte, Lanfranco; Blanda, G; Marega, M; Purcaro, Giorgia; Moret, Sabrina; Sabatini, Ag; Marcazan, Pl | |
Chemical composition and antioxidant activity of essential oils of different botanical origin | 1-gen-2000 | Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; R., Tognon; S., Vichi; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 3
- 2010 - 2019 21
- 2000 - 2009 19
- 1990 - 1999 20
Editore
- Euro Fed Lipid 3
- CHROMALEONT SRL 2
- Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová... 2
- Dept of Biotecnology Punjabi Univ... 1
- Dr. Alfred Huething Verlag Heidel... 1
- Forum, Editrice Universitaria Udi... 1
- RME2013 1
Keyword
- Mineral oil 2
- Analytical methods 1
- Comprehensive gas chromatography ... 1
- contaminants 1
- dual detection 1
- ECN42 1
- edible fats and oils 1
- Food contamination 1
- migration 1
- mineral oil 1
Lingua
- eng 42
- ita 15
Accesso al fulltext
- no fulltext 58
- reserved 5