RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer
2005-01-01 Tubaro, Franco; Buiatti, Stefano; Fiotti, N.
Beer bioflavouring by refermentation: a sensorial comparison between bottle conditioned and industrial beers.
2009-01-01 Pavsler, A; Buiatti, Stefano; Micolini, Stefano
Beta-Glucans Deposition in Malting Barley As Affected by Nitrogen Supply
2012-01-01 Miceli, Fabiano; Fontana, M; DE INFANTI, R; Buiatti, Stefano
COMPARISON AMONG DIFFERENT HOP VARIETIES: INVESTIGATION ON THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY
2007-01-01 Tironzelli, M; Montanari, L; Buiatti, Stefano; Fantozzi, P.
Contribution of free phenolic acids and flavanols to antioxidant activity in malting process of barley
2009-01-01 Fontana, Marta; Tubaro, Franco; Buiatti, Stefano
Decomposition of the iso-a-acids in bottle conditioned and pasteurised beers
2009-01-01 Sebastianutto, N; Buiatti, Stefano; Pavsler, A.
Determinazione quantitativa GC/MS di alcune aldeidi lineari a,ß-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico della birra industriale, mediante l’impiego della SPME “on-fiber derivatization”. 8° CISETA (Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti), 7-8 maggio 2007, Milano
2008-01-01 Pavsler, A; Bortolomeazzi, Renzo; Buiatti, Stefano
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods
2013-01-01 Buiatti, Stefano; Bertoli, S; Passaghe, Paolo
EVALUATION OF THE INFLUENCE OF STEEPING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM BARLEY TO MALT
2007-01-01 Tubaro, Franco; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
EVOLUTION OF CHEMICAL AND SENSORY BITTERNESS DURING AGEING OF TOP FERMENTED AND BOTTLE CONDITIONED BEER
2007-01-01 Sebastianutto, N; Buiatti, Stefano; Montanari, L.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 19
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 19
Data di pubblicazione
- 2010 - 2017 4
- 2000 - 2009 13
- 1990 - 1999 2
Editore
- European Brewery Convention 9
- EBC 1
- Euripean Brewery Convention 1
Keyword
- barley 1
- beer 1
- chit 1
- foam 1
- malt 1
- quality 1
Lingua
- eng 15
- ita 3
Accesso al fulltext
- no fulltext 18
- reserved 1