Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 81 a 100 di 256
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Valutazione dell’uniformità di trattamenti con radiofrequenze. Industrie Alimentari, 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indices 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Attitudine alla trasformazione di mele di cultivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Sovrano, S; Kravina, G; Nicoli, Mc
Valutazione dell'uniformità di trattamenti a radiofrequenze 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Modeling bleaching of tomato derivatives at subzero temperatures 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Liquid-vapour partition of ethanol in bakery products 1-gen-2006 Pittia, Paola; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, Dino; Nicoli, Maria Cristina
Monitoraggio della distribuzione dell’umidità nel prosciutto di San Daniele mediante tomografia a risonanza magnetica 1-gen-2007 Innocente, Nadia; Manzocco, Lara; Muner, G; Fattori, A; Nicoli, Mc
Antiossidanti alimentari: enzimi e microrganismi ad azione antiossidante. In: 2007, p. 313-322 1-gen-2007 Nicoli, M. C.; Manzocco, Lara
Shelf life modeling of bakery products by using oxidation indices 1-gen-2007 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Maria Cristina
Modeling the effect of water activity and storage temperature on chemical stability of coffee brews. , 1-gen-2007 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Development of instability maps for shelf life prediction of tomato derivatives 1-gen-2007 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Modelling the temperature dependence of oxidation rate in water-in-oil emulsions stored at sub-zero temperatures 1-gen-2007 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Quando scadrà? 1-gen-2008 Nicoli, Maria Cristina; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia
shelf life prediction by integration of sensory acceptability data into classic kinetic modelS 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Calligaris, S.
Physical removal of acrylamide from heated foods 1-gen-2008 Anese, Monica; Bortolomeazzi, Renzo; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Shelf-life prediction of bread sticks by using oxidation indices: a validation study 1-gen-2008 Calligaris, S.; DA PIEVE, S.; Kravina, G.; Manzocco, L.; Nicoli, M. C.
Metodo per la produzione di vegetali freschi in pezzi basato sull'impiego combinato di luce ultravioletta ed acidificazone 1-gen-2008 Manzocco, Lara
Light as an unconventional accelerating factor in shelf life studies 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Development of nanoemulsions as intelligent flavour delivery system in foods: study of the role of lipid physical state on aroma release 1-gen-2008 Calligaris, S; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
How to choose the acceptability limit in shelf life studies 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Mostrati risultati da 81 a 100 di 256
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile