Sfoglia per Autore
Sulla determinazione delle ammine biogene nei formaggi
1990-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker
Amine biogeniche in formaggi italiani
1992-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Feruglio, Marco; Lercker, Giovanni
Immprovement of extraction procedure for biogenic amines in foods and their high-performance liquid chromatographic determination
1992-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker
Ossisteroli e steroli naturali negli alimenti di origine animale
1992-01-01 M. F., Caboni; Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker
Determination of biogenic amines in italian cheeses [Amine biogeniche nei formaggi italiani]
1992-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Feruglio, M.; G., Lercker
Componenti indesiderati derivanti da processi proteolitici come traccianti della tecnologia e della qualità dei formaggi. Nota I. I D-aminoacidi
1992-01-01 G., Bertacco; Moret, Sabrina
Componenti indesiderati derivanti da processi proteolitici come traccianti della tecnologia e della qualità dei formaggi. Nota II. Le amine biogeniche
1992-01-01 Moret, Sabrina; G., Bertacco
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in water-based alcoholic beverages
1993-01-01 Moret, Sabrina; S., Amici; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker
Comportamento all'ossidazione dell'acetato di colesterolo mediante determinazione GC-ITDMS
1993-01-01 G., Lercker; Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena; Moret, Sabrina
Lysinialanine (LAL) determination method by high performance liquid chromatography (HPLC)
1993-01-01 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; G., Lercher
Bacteriological and chemical indices to evaluate smoked salmon quality [Indici batteriologici e chimici per valutare la qualità del salmone affumicato]
1993-01-01 C., Cantoni; Moret, Sabrina; Comi, Giuseppe
Biogenic amine formation in smoked vacuum-packaged salmon during storage at 4-6 °C for 60-120 days [Formazione di amine biogene nel salmone affettato, conservato sotto vuoto e conservato a +4 °C/+6 °C]
1993-01-01 C., Cantoni; Comi, Giuseppe; Moret, Sabrina; C., Bersani
Thermodegradation mechanism of monounsaturated hydroperoxides from lipid model system by HPLC and GC-MS determination
1993-01-01 G., Lercker; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina
Determination of lysinoalanine by high performance liquid chromatography
1994-01-01 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; M. T., Rodriguezestrada; G., Lercker
Caratterizzazione di caciotte ipolipidiche prodotte con impiego di un sostituto del grasso
1994-01-01 M., Rampilli; G., Contarini; T. M. P., Cattaneo; R., Amarolo; P., Manzi; F., Sinesio; L., Turin; F., Bonomi; Moret, Sabrina
Determination of PAHs in olive oils by chromatographic techniques
1994-01-01 Moret, Sabrina; Piani, B.; Bortolomeazzi, Renzo; Conte, Lanfranco
Determinazione di amine biogene in formaggi innovativi. Tecniche Nuove, Milano
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; G., Lercker
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in water-based alcoholic beverages
1995-01-01 Moret, Sabrina; S., Amici; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker
Valutazione del contenuto di idrocarburi policiclici aromatici (IPA) nei formaggi. Tecniche Nuove, Milano,
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Determinazione di amine biogene in formaggi innovativi
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; G., Lercker
Relazione tra contaminazione ambientale e presenza di amine biogene nel formaggio Gorgonzola
1995-01-01 Marino, Marilena; Moret, Sabrina; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Determinazione HPLC delle amine biogene negli alimenti: un'analisi dei differenti metodi di preparazione del campione, in relazione alle caratteristiche dell'alimento
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Determinazione HPLC del contenuto di idrocarburi policiclici aromatici in prodotti ittici, affumicati e non
1995-01-01 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina; M., Livot
HPLC determination of biogenic amines in foods: sample preparation possibilities in relationship with food characteristic
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Presenza di sostanze indesiderabili negli alimenti (comunicazione orale)
1995-01-01 Moret, Sabrina
La determinazione delle amine biogene nei prodotti ittici conservati
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; F., Callegarin
Su alcune determinazioni analitiche relative alla caratterizzazione del formaggio Grana Padano. Cap. IX, In "Grana Padano, un formaggio di Qualità", Studi e Ricerche, Progetto Qualità, Edito a cura del Consorzio Grana Padano, Milano
1996-01-01 G., Lercker; M. T., Rodriguezestrada; Moret, Sabrina; G., Penazzi; G., Bertacco; T., Gallinatoschi; Conte, Lanfranco; M. F., Caboni
On-line HPLC (LC)-Solvent Evaporation-LC-GC-FID for the determination of aromatic hydrocarbons in food contaminated with mineral oil
1996-01-01 Grob, K.; Moret, Sabrina; Munari, F.; Trisciani, A.
Biogenic amines in cheese: Parameters affecting their analytical determination | Presenza delle amine biogene nei formaggi fattori che ne influenzano le determinazioni analitiche
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Spoto, E.
La determinazione delle amine biogene in prodotti ittici e carnei conservati
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Callegarin, F.
On-line high-performance liquid chromatography-solvent evaporation-high-performance liquid chromatography-capillary gas chromatography-flame ionisation detection for the analysis of mineral oil polyaromatic hydrocarbons in fatty foods
1996-01-01 Moret, Sabrina; K., Grob; Conte, Lanfranco
Evaluation of three methods for the extraction and purification of polychlorinated biphenyls in cheese, olive oils and butterfat
1996-01-01 Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; B., Fanti; Conte, Lanfranco
On-line LC-solvent evaporation (SE)-LC-GC for the determination of aromatic hydrocarbons in food contaminated with mineral oil
1996-01-01 Moret, Sabrina; K., Grob; Conte, Lanfranco
High-performance liquid chromatographic evaluation of biogenic amines in foods an analysis of different methods of sample preparation in relation to food characteristics
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Development of analytical techniques for the determination of PAHs (polycyclic aromatic hydrocarbons) in food (comunicazione orale)
1996-01-01 Moret, Sabrina
HPLC evaluation of polycyclic aromatic hydrocarbons in olive oils: a comparison of some extraction and clean up methods [Determinazione HPLC degli idrocarburi policiclici aromatici negli oli di oliva: comparazione di alcuni metodi di estrazione e purificazione]
1996-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; S., Rebecca; Conte, Lanfranco
Determinazione HPLC degli idrocarburi policiclici aromatici negli oli di oliva: comparazione di alcuni metodi di estrazione e di purificazione.
1996-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Rebecca, S; Conte, Lanfranco
On-line solvent evaporation for coupled LC systems: further developments
1996-01-01 Moret, Sabrina; Grob, K.; Conte, Lanfranco
Indici batteriologici e chimici per valutare la qualità da salmone affumicato
1996-01-01 Comi, Giuseppe; Marino, Marilena; Moret, Sabrina; Cantoni, C.
Determinazione HPLC del contenuto di idrocarburi policiclici aromatici in prodotti ittici, affumicati e non
1996-01-01 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina; M., Livot
Applicazione della microestrazione in fase solida (SPME) alla determinazione del fenolo nei mieli
1997-01-01 Conte, Lanfranco; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Sabatini, A. G.; Marcazzan, G. L.
HPLC DETERMINATION OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS IN OLIVE OILS
1997-01-01 Moret, Sabrina; Piani, B.; Bortolomeazzi, Renzo; Conte, Lanfranco
Mineral oil polyaromatic hydrocarbons in foods, e.g. from jute bags, by on-line LC-solvent evaporation (SE)-LC-GC-FID
1997-01-01 Moret, Sabrina; K., Grob; Conte, Lanfranco
Determinazione HPLC della lisinoalanina
1997-01-01 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; G., Lercker
OFF-LINE LC-LC DETERMINATION OF PAHS IN EDIBLE OILS AND LIPIDIC EXTRACTS
1998-01-01 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina
Rivelazione dell'istamina e delle altre amine biogene in prodotti ittici e carnei (comunicazione orale)
1998-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Assessment of polycyclic aromatic hydrocarbon content of smoked fish by means of a fast HPLC/HPLC method
1999-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Dean, D.
Antioxidant activity of sage and oregano extracts related to their phenolic compounds content
1999-01-01 Conte, Lanfranco; Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; E., Beregger
A rapid method for the quantitative determination of short chain free volatile fatty acids from cheese
2000-01-01 Innocente, N.; Moret, S.; Corradini, C.; Conte, L.
Polycyclic aromatic hydrocarbons in edible fats and oils: occurrence and analytical methods. A review
2000-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
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