Sfoglia per Autore
Nota sull'impiego degli alcani negli studi sull'alimentazione della lepre
1997-01-01 Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Trocchi, V.
The dietary composition of black grouse Tetrao tetrix un the Italian Alps
1997-01-01 de Franceschi, Pf; Sepulcri, Angela; Filacorda, Stefano; Piasentier, Edi
Estimation of the chemical composition of black grouse Tetrao teterix diets in eastern Italian
1997-01-01 Filacorda, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi; DE FRANCESCHI, P. F.
Selezione delle famiglie per un consumer test sulla carne ovina. (1) Il questionario
1998-01-01 Leonarduzzi, R; DALLA ROSA, M; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
N-alkanes as natural markers in the study of nutrition of fallow deer
1999-01-01 Filacorda, Stefano; Focardi, S; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs
1999-01-01 Piasentier, Edi; Gasperi, F.; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Valusso, R.
Effect of rearing system on the growth rate and meat quality of young goats
2000-01-01 Piasentier, Edi; Mills, C. R.; Sepulcri, Angela; Valusso, R.
Meat quality of Italian Simmental young bulls as affected by the genes frequency of Montbeliarde origin
2003-01-01 Piasentier, Edi; Valusso, R.; Volpelli, L. A.; Sepulcri, Angela; Pittia, P.; Failla, S.
Effect of milk feeding system on carcass and meat quality of Frisa Valtellinese kids
2005-01-01 Corti, M; Maggioni, L; Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Volpelli, Luisa
Quality of cheese from milk of Simmental cows on mountain pasture or indoor lowland
2005-01-01 Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Morgante, M; Valusso, R; Sepulcri, Angela
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding
2005-01-01 Volpelli, L. A.; S., Failla; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
Effect of different ripening conditions on sensory properties of raw milk cheese obtained in mountain pasture
2006-01-01 Dovier, S; Valusso, R; Sepulcri, Angela; Morgante, M; Bovolenta, Stefano
Chemical and sensory properties of cheeses produced in alpine pasture vs indoor lowland rearing systems
2006-01-01 Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Morgante, M; Valusso, R; Sepulcri, Angela
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat
2007-01-01 Sepulcri, Angela; Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento
2009-01-01 Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M.
Fatty acid composition of heavy pig back fat in relationship to some animal factors.
2009-01-01 Piasentier, Edi; Di Bernardo, N; Morgante, Micaela; Sepulcri, Angela; Vitale, Mauro
Effect of dietary inclusion of flaxseed on milk yield and composition of dairy cows
2009-01-01 Zanfi, Cristina; Spanghero, Mauro; Sepulcri, Angela; Fabbro, E; Bianco, E; Davanzo, D.; Simonetti, E.
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO
2011-01-01 Piasentier, Edi; Comuzzi, G; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M; Morgante, M; Corazzin, Mirco
Quality of Montasio cheese from Italian Simmental cows grazing on mountain pasture or reared indoor
2012-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Bovolenta, Stefano
Effect of whole linseed addition on meat production and quality of Italian Simmental and Holstein young bulls
2012-01-01 Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Nota sull'impiego degli alcani negli studi sull'alimentazione della lepre | 1-gen-1997 | Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Trocchi, V. | |
The dietary composition of black grouse Tetrao tetrix un the Italian Alps | 1-gen-1997 | de Franceschi, Pf; Sepulcri, Angela; Filacorda, Stefano; Piasentier, Edi | |
Estimation of the chemical composition of black grouse Tetrao teterix diets in eastern Italian | 1-gen-1997 | Filacorda, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi; DE FRANCESCHI, P. F. | |
Selezione delle famiglie per un consumer test sulla carne ovina. (1) Il questionario | 1-gen-1998 | Leonarduzzi, R; DALLA ROSA, M; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi | |
N-alkanes as natural markers in the study of nutrition of fallow deer | 1-gen-1999 | Filacorda, Stefano; Focardi, S; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi | |
Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs | 1-gen-1999 | Piasentier, Edi; Gasperi, F.; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Valusso, R. | |
Effect of rearing system on the growth rate and meat quality of young goats | 1-gen-2000 | Piasentier, Edi; Mills, C. R.; Sepulcri, Angela; Valusso, R. | |
Meat quality of Italian Simmental young bulls as affected by the genes frequency of Montbeliarde origin | 1-gen-2003 | Piasentier, Edi; Valusso, R.; Volpelli, L. A.; Sepulcri, Angela; Pittia, P.; Failla, S. | |
Effect of milk feeding system on carcass and meat quality of Frisa Valtellinese kids | 1-gen-2005 | Corti, M; Maggioni, L; Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Volpelli, Luisa | |
Quality of cheese from milk of Simmental cows on mountain pasture or indoor lowland | 1-gen-2005 | Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Morgante, M; Valusso, R; Sepulcri, Angela | |
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding | 1-gen-2005 | Volpelli, L. A.; S., Failla; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi | |
Effect of different ripening conditions on sensory properties of raw milk cheese obtained in mountain pasture | 1-gen-2006 | Dovier, S; Valusso, R; Sepulcri, Angela; Morgante, M; Bovolenta, Stefano | |
Chemical and sensory properties of cheeses produced in alpine pasture vs indoor lowland rearing systems | 1-gen-2006 | Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Morgante, M; Valusso, R; Sepulcri, Angela | |
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat | 1-gen-2007 | Sepulcri, Angela; Favotto, Saida; Piasentier, Edi | |
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento | 1-gen-2009 | Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M. | |
Fatty acid composition of heavy pig back fat in relationship to some animal factors. | 1-gen-2009 | Piasentier, Edi; Di Bernardo, N; Morgante, Micaela; Sepulcri, Angela; Vitale, Mauro | |
Effect of dietary inclusion of flaxseed on milk yield and composition of dairy cows | 1-gen-2009 | Zanfi, Cristina; Spanghero, Mauro; Sepulcri, Angela; Fabbro, E; Bianco, E; Davanzo, D.; Simonetti, E. | |
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO | 1-gen-2011 | Piasentier, Edi; Comuzzi, G; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M; Morgante, M; Corazzin, Mirco | |
Quality of Montasio cheese from Italian Simmental cows grazing on mountain pasture or reared indoor | 1-gen-2012 | Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Bovolenta, Stefano | |
Effect of whole linseed addition on meat production and quality of Italian Simmental and Holstein young bulls | 1-gen-2012 | Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile