Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 38
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Nota sull'impiego degli alcani negli studi sull'alimentazione della lepre 1-gen-1997 Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Trocchi, V.
The dietary composition of black grouse Tetrao tetrix un the Italian Alps 1-gen-1997 de Franceschi, Pf; Sepulcri, Angela; Filacorda, Stefano; Piasentier, Edi
Estimation of the chemical composition of black grouse Tetrao teterix diets in eastern Italian 1-gen-1997 Filacorda, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi; DE FRANCESCHI, P. F.
Selezione delle famiglie per un consumer test sulla carne ovina. (1) Il questionario 1-gen-1998 Leonarduzzi, R; DALLA ROSA, M; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
N-alkanes as natural markers in the study of nutrition of fallow deer 1-gen-1999 Filacorda, Stefano; Focardi, S; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs 1-gen-1999 Piasentier, Edi; Gasperi, F.; Mills, Colin Roger; Sepulcri, Angela; Valusso, R.
Effect of rearing system on the growth rate and meat quality of young goats 1-gen-2000 Piasentier, Edi; Mills, C. R.; Sepulcri, Angela; Valusso, R.
Meat quality of Italian Simmental young bulls as affected by the genes frequency of Montbeliarde origin 1-gen-2003 Piasentier, Edi; Valusso, R.; Volpelli, L. A.; Sepulcri, Angela; Pittia, P.; Failla, S.
Effect of milk feeding system on carcass and meat quality of Frisa Valtellinese kids 1-gen-2005 Corti, M; Maggioni, L; Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Volpelli, Luisa
Quality of cheese from milk of Simmental cows on mountain pasture or indoor lowland 1-gen-2005 Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Morgante, M; Valusso, R; Sepulcri, Angela
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding 1-gen-2005 Volpelli, L. A.; S., Failla; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
Effect of different ripening conditions on sensory properties of raw milk cheese obtained in mountain pasture 1-gen-2006 Dovier, S; Valusso, R; Sepulcri, Angela; Morgante, M; Bovolenta, Stefano
Chemical and sensory properties of cheeses produced in alpine pasture vs indoor lowland rearing systems 1-gen-2006 Bovolenta, Stefano; Dovier, S; Morgante, M; Valusso, R; Sepulcri, Angela
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 1-gen-2007 Sepulcri, Angela; Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M.
Fatty acid composition of heavy pig back fat in relationship to some animal factors. 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Di Bernardo, N; Morgante, Micaela; Sepulcri, Angela; Vitale, Mauro
Effect of dietary inclusion of flaxseed on milk yield and composition of dairy cows 1-gen-2009 Zanfi, Cristina; Spanghero, Mauro; Sepulcri, Angela; Fabbro, E; Bianco, E; Davanzo, D.; Simonetti, E.
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 1-gen-2011 Piasentier, Edi; Comuzzi, G; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M; Morgante, M; Corazzin, Mirco
Quality of Montasio cheese from Italian Simmental cows grazing on mountain pasture or reared indoor 1-gen-2012 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Bovolenta, Stefano
Effect of whole linseed addition on meat production and quality of Italian Simmental and Holstein young bulls 1-gen-2012 Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
Mostrati risultati da 1 a 20 di 38
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile