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Influence of some processing operations and storage on the antioxidant capacity of foods: the study-case of apple derivatives
2001-01-01 Manzocco, Lara
Review of non-enzymatic browning and antioxidant capacity in processed foods
2001-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, Carlo Raffaele
Antioxidant properties of ready-to-drink coffee brews
2002-01-01 Nicoli, Mc; Anese, Monica; Calligaris, S; Manzocco, Lara
Effetto di alcuni pretrattamenti sull'attivita' antiossidante di mela essiccata durante lo stoccaggio
2002-01-01 Mastrocola, Dino; Manzocco, Lara; Venir, Elena
Ottimizzazione di processo per l’ottenimento di derivati di mela ad elevata capacità antiossidante
2002-01-01 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Mastrocola, D; Nicoli, Mc
Influenza di stress ossidativi sull’evoluzione della capacità antiossidante di sistemi alimentari ad elevato contenuto di polifenoli
2002-01-01 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Mc
Studio delle proprietà termiche del caffè
2002-01-01 Pittia, P; Manzocco, Lara; Munari, M.
Is colour an index of antioxidant activity in browned foods?
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Thermal and physical changes induced by non-enzymatic browning and melanoidin formation
2002-01-01 Maltini, E; Manzocco, Lara
Functional and technological properties of melanoidins in food
2002-01-01 Nicoli, Maria Cristina; Manzocco, Lara
Structural and thermophysical aspects of non-enzimatic browning
2002-01-01 Maltini, Enrico; Manzocco, Lara
Impiego dell’analisi di diffrazione dei raggi X (XRD) per lo studio dei fenomeni di raffermamento del pane
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, Tp
Impiego dell’analisi di diffrazione dei raggi X (XRD) per lo studio dei fenomeni connessi al raffermamento del pane
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc; Labuza, Tp
Effect of roasting on the thermal properties of coffee
2002-01-01 Pittia, P; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Designing low-calorie syrups containing pigments
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Assessment of pro-oxidant activity of foods by kinetic analysis of crocin bleaching
2002-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Study of bread staling by X-ray diffraction analysis
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, T. P.
Food design: from methodological approach to the case study of low-calorie syrups
2002-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Study of bread staling by X-ray diffraction analysis
2003-01-01 Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Labuza, T. P.
Caratterizzazione tecnologica di antiche varietà di melo del Friuli-Venezia Giulia di potenziale impiego nella produzione di nettari ad alto impatto funzionale
2003-01-01 Mastrocola, D; Venir, E; Manzocco, Lara; Sacchetti, G; Dalla Rosa, M.
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