SPANGHERO, Mauro

SPANGHERO, Mauro  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 114 (tempo di esecuzione: 0.059 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison of the predictions of digestible energy content of compound feeds for pigs by chemical or in vitro analysis 1-gen-1999 Spanghero, Mauro; Volpelli, L. A.
A meta-analysis on the relationship between rumen fermentation parameters and protozoa counts in in vitro batch experiments 1-gen-2022 Spanghero, M; Braidot, M; Fabro, C; Romanzin, A
A new equipment for continuous measurement of methane production in a batch in vitro rumen system 1-gen-2022 Braidot, M.; Sarnataro, C.; Romanzin, A.; Spanghero, M.
A nutritional and rumen ecological evaluation of the biorefinery by-product alfalfa silage cake supplemented with Scrophularia striata extract using the rumen simulation technique 1-gen-2019 Sarnataro, Chiara; Petri, Renee M; Spanghero, Mauro; Zebeli, Qendrim; Klevenhusen, Fenja
Ability of mathematical models to predict faecal output with a pulse dose of indigestible marker 1-gen-1996 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Spanghero, Mauro; Mills, Cr
An evaluation of allantoin as an indicator of rumen microbial protein synthesis in dry and lactating cows 1-gen-1995 Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, M; Susmel, Piero
Analisi di efficienza alimentare di 5 razze a duplice attitudine. 1-gen-2022 Florit, E.; Romanzin, A.; Vicario, D.; Spanghero, M.
Applicazione di modelli matematici diversi alle variazioni di concentrazione di un marker indigeribile nelle feci per la valutazione della velocità di transito ruminale dei foraggi 1-gen-1990 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, Mauro
Association between hyperketolactia and production in early-lactating dairy cows 1-gen-2023 Kowalski, Z. M.; Sabatowicz, M.; Van Saun, R. J.; Mlocek, W.; Jagusiak, W.; Spanghero, M.; Dechow, C. D.
Attitudine alla produzione della carne di vitelloni di sei razze da latte e a duplice attitudine 1-gen-1988 Bonsembiante, M.; Andrighetto, I.; Bittante, G.; Spanghero, Mauro; Cozzi, G.
Chemical composition and energy content of buffalo milk 1-gen-1996 Spanghero, Mauro; Susmel, Piero
Chemical composition and net energy content of alpine pasture species during the grazing season 1-gen-2008 Bovolenta, Stefano; Spanghero, Mauro; Dovier, S; Orlandi, D; Clementel, F.
Chemical composition and rumen degradability of three corn hybrids treated with insecticides against the European corn borer (Ostrinia nubilalis) 1-gen-2010 Masoero, F; Gallo, A; Zanfi, Cristina; Giuberti, G; Spanghero, Mauro
Chemical composition, including secondary metabolites, and rumen fermentability of seeds and pulp of Californian (USA) and Italian grape pomaces 1-gen-2009 Spanghero, Mauro; Salem, A. Z. M.; Robinson, P. H.
Confronto tra quattro metodiche di stima in vitro della digeribilità di alimenti per suini 1-gen-1998 Spanghero, Mauro; Volpelli, L. A.; Stefanon, Bruno
Controlli della alimentazione dei suini allevati nel “circuito Parma - San Daniele" 1-gen-2009 Spanghero, Mauro; Fabbro, E.
Critical analysis of N balance experiments with lactating cows 1-gen-1997 Spanghero, Mauro; Kowalski, Z. M.
Daily variation of purine derivatives concentration in urine of cows fed once or twice daily 1-gen-1995 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Spanghero, M.; Mills, C. R.
Degradabilità ruminale in situ delle farine e delle borlande di sorgo di due varietà a diverso tenore di tannini 1-gen-1990 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, Mauro
Destino di 15N da residui colturali, reflui zootecnici e urea 1-gen-2010 Iacuzzo, F; Zanfi, C; Spanghero, M; Ceccon, Paolo