SPANGHERO, Mauro

SPANGHERO, Mauro  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 102 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison of the predictions of digestible energy content of compound feeds for pigs by chemical or in vitro analysis 1-gen-1999 Spanghero, Mauro; Volpelli, L. A.
Ability of mathematical models to predict faecal output with a pulse dose of indigestible marker 1-gen-1996 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Spanghero, Mauro; Mills, Cr
An evaluation of allantoin as an indicator of rumen microbial protein synthesis in dry and lactating cows 1-gen-1995 Stefanon, Bruno; MILLS C., R; Spanghero, M; Susmel, Piero
Applicazione di modelli matematici diversi alle variazioni di concentrazione di un marker indigeribile nelle feci per la valutazione della velocità di transito ruminale dei foraggi 1-gen-1990 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, Mauro
Attitudine alla produzione della carne di vitelloni di sei razze da latte e a duplice attitudine 1-gen-1988 Bonsembiante, M.; Andrighetto, I.; Bittante, G.; Spanghero, Mauro; Cozzi, G.
Chemical composition and energy content of buffalo milk 1-gen-1996 Spanghero, Mauro; Susmel, Piero
Chemical composition and net energy content of alpine pasture species during the grazing season 1-gen-2008 Bovolenta, Stefano; Spanghero, Mauro; Dovier, S; Orlandi, D; Clementel, F.
Chemical composition and rumen degradability of three corn hybrids treated with insecticides against the European corn borer (Ostrinia nubilalis) 1-gen-2010 Masoero, F; Gallo, A; Zanfi, Cristina; Giuberti, G; Spanghero, Mauro
Chemical composition, including secondary metabolites, and rumen fermentability of seeds and pulp of Californian (USA) and Italian grape pomaces 1-gen-2009 Spanghero, Mauro; SALEM A. Z., M; Robinson, P. H.
Confronto tra quattro metodiche di stima in vitro della digeribilità di alimenti per suini 1-gen-1998 Spanghero, Mauro; Volpelli, L. A.; Stefanon, Bruno
Controlli della alimentazione dei suini allevati nel “circuito Parma - San Daniele" 1-gen-2009 Spanghero, Mauro; Fabbro, E.
Critical analysis of N balance experiments with lactating cows 1-gen-1997 Spanghero, Mauro; Kowalski, Z. M.
Daily variation of purine derivatives concentration in urine of cows fed once or twice daily 1-gen-1995 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Spanghero, M.; Mills, C. R.
Degradabilità ruminale in situ delle farine e delle borlande di sorgo di due varietà a diverso tenore di tannini 1-gen-1990 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, Mauro
Destino di 15N da residui colturali, reflui zootecnici e urea 1-gen-2010 Iacuzzo, F; Zanfi, C; Spanghero, M; Ceccon, Paolo
Digeribilità di diete contenenti pastone di pannocchia di mais somministrate a suini pesanti in diverse fasi di crescita 1-gen-2011 Zanfi, Cristina; Spanghero, Mauro
Digeribilità ed escrezione urinaria di derivati purinici in bufale mediterranee italiane e bovine frisone 1-gen-2001 Susmel, Piero; Spanghero, M; Moscardini, S; Haddi, M. L.
Digestibility and allantoin excretion in cows fed diets differing in nitrogen content 1-gen-1994 Susmel, Piero; Spanghero, Mauro; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Plazzotta, E.
Digestibility and metabolic utilisation of diets containing chestnut tannins and their effects on growth and slaughter traits of heavy pigs 1-gen-2019 Galassi, Gianluca; Mason, Federico; Rapetti, Luca; Crovetto, Gianni M.; Spanghero, Mauro
Digestibility and metabolic utilization of diets containing whole-ear corn silage and their effects on growth and slaughter traits of heavy pigs 1-gen-2014 Zanfi, Cristina; Colombini, S.; Mason, Federico; Galassi, G.; Rapetti, L.; Malagutti, L.; Crovetto, G. M.; Spanghero, Mauro