SEGAT, Annalisa

SEGAT, Annalisa  

DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment of whey protein isolate model solution 1-gen-2015 Segat, Annalisa; Misra, N. N.; Cullen, P. J.; Innocente, Nadia
Atmospheric Pressure Cold Plasma and Ozone Technologies: Unconventional Treatments in the Dairy Field. Study of effects on milk proteins as model systems and relevant case studies 10-mar-2015 Segat, Annalisa
Efficacy of ozonation on microbial counts in used brines for cheesemaking 1-gen-2015 Marino, Marilena; Segat, Annalisa; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Sepulcri, Caterina; Innocente, Nadia
Potenzialità dei trattamenti con ozono nella produzione di mozzarella 1-gen-2012 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Andyanto, Debbie; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Innocente, Nadia
The presence of biogenic amines in cheese 1-gen-2013 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Innocente, Nadia; Segat, Annalisa; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid
Trattamenti del latte con luce pulsata: dati preliminari 1-gen-2012 Segat, Annalisa; Manzocco, Lara; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Zanchetta, S.; Mansutti, P.; Innocente, Nadia
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese 1-gen-2014 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Baruzzi, F.; Carboni, C.; Innocente, Nadia