SEGAT, Annalisa
SEGAT, Annalisa
DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)
Atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment of whey protein isolate model solution
2015-01-01 Segat, Annalisa; Misra, N. N.; Cullen, P. J.; Innocente, Nadia
Atmospheric Pressure Cold Plasma and Ozone Technologies: Unconventional Treatments in the Dairy Field. Study of effects on milk proteins as model systems and relevant case studies
2015-03-10 Segat, Annalisa
Efficacy of ozonation on microbial counts in used brines for cheesemaking
2015-01-01 Marino, Marilena; Segat, Annalisa; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Sepulcri, Caterina; Innocente, Nadia
Potenzialità dei trattamenti con ozono nella produzione di mozzarella
2012-01-01 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Andyanto, Debbie; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Innocente, Nadia
The presence of biogenic amines in cheese
2013-01-01 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Innocente, Nadia; Segat, Annalisa; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid
Trattamenti del latte con luce pulsata: dati preliminari
2012-01-01 Segat, Annalisa; Manzocco, Lara; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Zanchetta, S.; Mansutti, P.; Innocente, Nadia
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese
2014-01-01 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Baruzzi, F.; Carboni, C.; Innocente, Nadia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment of whey protein isolate model solution | 1-gen-2015 | Segat, Annalisa; Misra, N. N.; Cullen, P. J.; Innocente, Nadia | |
Atmospheric Pressure Cold Plasma and Ozone Technologies: Unconventional Treatments in the Dairy Field. Study of effects on milk proteins as model systems and relevant case studies | 10-mar-2015 | Segat, Annalisa | |
Efficacy of ozonation on microbial counts in used brines for cheesemaking | 1-gen-2015 | Marino, Marilena; Segat, Annalisa; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Sepulcri, Caterina; Innocente, Nadia | |
Potenzialità dei trattamenti con ozono nella produzione di mozzarella | 1-gen-2012 | Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Andyanto, Debbie; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Innocente, Nadia | |
The presence of biogenic amines in cheese | 1-gen-2013 | Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Innocente, Nadia; Segat, Annalisa; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid | |
Trattamenti del latte con luce pulsata: dati preliminari | 1-gen-2012 | Segat, Annalisa; Manzocco, Lara; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Zanchetta, S.; Mansutti, P.; Innocente, Nadia | |
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese | 1-gen-2014 | Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Baruzzi, F.; Carboni, C.; Innocente, Nadia |