BOSCOLO PALO, Daria
BOSCOLO PALO, Daria
DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)
Contaminazione da AFM1 nel latte in Italia: valutazione quantitativa del rischio per il consumatore
2003-01-01 A., Serraino; M., Trevisani; BOSCOLO PALO, Daria; R., Rosmini
Effect of pork lard content on the chemical, microbiological and sensory properties of a typical fermented meat product (Pitina) obtained from Alpagota sheep
2008-01-01 Bovolenta, Stefano; BOSCOLO PALO, Daria; Dovier, S; Morgante, M; Pallotti, A; Piasentier, Edi
Hygienic Quality of Cold-Smoked Salmon Trout San Daniele, a Typical Product of Friuli Venezia Giulia Region, Italy.
2010-01-01 Bernardi, C.; BOSCOLO PALO, Daria; Cattaneo, P.; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa
Moulds and Ochratoxin A on surfaces of artisanal and industrial dry sausages
2008-01-01 Iacumin, Lucilla; Chiesa, L.; BOSCOLO PALO, Daria; Manzano, Marisa; Orlic, S.; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe
Stima del trasferimento delle aflatossine dai concentrati al latte di capra
2008-01-01 Sacca', Elena; BOSCOLO PALO, Daria; Vallati, A.; Ventura, W.; Bigaran, F.; Piasentier, Edi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Contaminazione da AFM1 nel latte in Italia: valutazione quantitativa del rischio per il consumatore | 1-gen-2003 | A., Serraino; M., Trevisani; BOSCOLO PALO, Daria; R., Rosmini | |
Effect of pork lard content on the chemical, microbiological and sensory properties of a typical fermented meat product (Pitina) obtained from Alpagota sheep | 1-gen-2008 | Bovolenta, Stefano; BOSCOLO PALO, Daria; Dovier, S; Morgante, M; Pallotti, A; Piasentier, Edi | |
Hygienic Quality of Cold-Smoked Salmon Trout San Daniele, a Typical Product of Friuli Venezia Giulia Region, Italy. | 1-gen-2010 | Bernardi, C.; BOSCOLO PALO, Daria; Cattaneo, P.; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa | |
Moulds and Ochratoxin A on surfaces of artisanal and industrial dry sausages | 1-gen-2008 | Iacumin, Lucilla; Chiesa, L.; BOSCOLO PALO, Daria; Manzano, Marisa; Orlic, S.; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe | |
Stima del trasferimento delle aflatossine dai concentrati al latte di capra | 1-gen-2008 | Sacca', Elena; BOSCOLO PALO, Daria; Vallati, A.; Ventura, W.; Bigaran, F.; Piasentier, Edi |