PITTIA, Paola
PITTIA, Paola
DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)
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Characterisation of “Pecorino D’Abruzzo” ripened under bran
2005-01-01 Pittia, Paola; Innocente, Nadia; Biasutti, M; Martuscelli, M.
Correlation Among instrumental texture, chemical composition and presence of characteristic holes in a semi-hard italian cheese
2002-01-01 Innocente, Nadia; Pittia, Paola; Stefanuto, O.; Corradini, Cesare
Ethanol-diacetyl-polyphenol interactions in aqueous model systems
1999-01-01 DA PORTO, Carla; Nicoli, Maria Cristina; Pittia, Paola; Lerici, Carlo Raffaele
Improvement of emulsion characteristics in low fat butter
1993-01-01 Corradini, Cesare; Pittia, Paola; Sensidoni, Alessandro; Innocente, Nadia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Characterisation of “Pecorino D’Abruzzo” ripened under bran | 1-gen-2005 | Pittia, Paola; Innocente, Nadia; Biasutti, M; Martuscelli, M. | |
Correlation Among instrumental texture, chemical composition and presence of characteristic holes in a semi-hard italian cheese | 1-gen-2002 | Innocente, Nadia; Pittia, Paola; Stefanuto, O.; Corradini, Cesare | |
Ethanol-diacetyl-polyphenol interactions in aqueous model systems | 1-gen-1999 | DA PORTO, Carla; Nicoli, Maria Cristina; Pittia, Paola; Lerici, Carlo Raffaele | |
Improvement of emulsion characteristics in low fat butter | 1-gen-1993 | Corradini, Cesare; Pittia, Paola; Sensidoni, Alessandro; Innocente, Nadia |