DI BERNARDO, Nicoletta
DI BERNARDO, Nicoletta
DIP. SCIENZE ANIMALI - DIAN (attivo dal 01/10/2004 al 22/09/2011)
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Comparison of populations of Helianthus argophyllus and H. debilis ssp. cucumerifolius and their hybrids from the african coast of the indian ocean and th USA using molecular markers
2004-01-01 Vischi, Massimo; DI BERNARDO, Nicoletta; Scotti, Ivan; DELLA CASA, S.; Seiler, G.; Olivieri, Angelo
Evaluation of genetic variability for Sclerotinia sclerotiorum Lib. de Bary resistance in a F2 population from a cross between susceptible and resistant sunflower
2004-01-01 Baldini, Mario; Vischi, Massimo; Turi, Maurizio; DI BERNARDO, Nicoletta; Raranciuc, Steluta; Echeverria, M; Castano, F; Vannozzi, Gian Paolo; Olivieri, Angelo
Milk and dairy products. Main characteristics of goat’s milk. Alpine goat’s cheeses.
2007-01-01 Valusso, Roberto; DI BERNARDO, Nicoletta; Sacca', Elena; Ventura, Walter
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Comparison of populations of Helianthus argophyllus and H. debilis ssp. cucumerifolius and their hybrids from the african coast of the indian ocean and th USA using molecular markers | 1-gen-2004 | Vischi, Massimo; DI BERNARDO, Nicoletta; Scotti, Ivan; DELLA CASA, S.; Seiler, G.; Olivieri, Angelo | |
Evaluation of genetic variability for Sclerotinia sclerotiorum Lib. de Bary resistance in a F2 population from a cross between susceptible and resistant sunflower | 1-gen-2004 | Baldini, Mario; Vischi, Massimo; Turi, Maurizio; DI BERNARDO, Nicoletta; Raranciuc, Steluta; Echeverria, M; Castano, F; Vannozzi, Gian Paolo; Olivieri, Angelo | |
Milk and dairy products. Main characteristics of goat’s milk. Alpine goat’s cheeses. | 1-gen-2007 | Valusso, Roberto; DI BERNARDO, Nicoletta; Sacca', Elena; Ventura, Walter |