MARCHESINI, Giulia

MARCHESINI, Giulia  

DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aroma retention capacity of different whey protein concentrates 1-gen-2009 Innocente, N.; Biasutti, M.; Marchesini, G.
Dynamic high pressure induced gelation in milk protein model systems 1-gen-2010 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Effect of high pressure homogenization on structure in model dairy emulsion systems 1-gen-2009 Biasutti, Marialuisa; Marchesini, Giulia; Venir, Elena; Innocente, Nadia
Effect of high-pressure homogenisation on the retention of selected aroma compounds in model dairy emulsions 1-gen-2014 Innocente, Nadia; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa
Problematiche relative alla concentrazione per osmosi inversa di sieri di differente provenienza 1-gen-2008 Amendola, Giuseppe; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Marchesini, Giulia; Priamo, Eugenio
Rheological properties of milk protein solutions after thermal treatment and high pressure homogenization 1-gen-2009 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Rheological properties of model dairy emulsions as affected by high pressure omogenization 1-gen-2010 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia