FONTANOT, Marco

FONTANOT, Marco  

DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Brettanomyces bruxellensis: detection by molecular and optical methods. 1-gen-2013 Cecchini, Francesca; Iacumin, Lucilla; Fontanot, Marco; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Candidatus Arthromitus detection using molecular methods 1-gen-2011 Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Fontanillas, R.
DNA molecular probe for Brettanomyces bruxellensis identification 1-gen-2011 Iacumin, Lucilla; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Marks, R. S.; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Nested-PCR for the detection Candidatus arthromitus in fish 1-gen-2011 Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; R., Fontanillas
OLED-based DNA biochip for Campylobacter spp. detection in poultry meat samples 1-gen-2015 Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Melpignano, Patrizia
Rapid detection and differentiation of important Campylobacter spp. in poultry samples by dot blot and PCR 1-gen-2014 Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Cecchini, Francesca; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Rapid detection of Brettanomyces bruxellensis in wine and beer 1-gen-2012 Cecchini, Francesca; Iacumin, Lucilla; Fontanot, Marco; Comuzzo, Piergiorgio; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Traditional and Molecular Methods vs Biosensors for the Detection of Pathogens in Poultry Meat 12-mar-2014 Fontanot, Marco
USE of MICROBIOLOGICAL TECHNIQUES for FOOD 1-gen-2012 Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa