LERICI, Carlo Raffaele
LERICI, Carlo Raffaele
DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)
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Biologic activity of ethanol in relation to its vapour pressure. Note 1: Inactivation of polyphenoloxidase in model systems
2000-01-01 Lerici, Carlo Raffaele; Manzocco, Lara
Ethanol in food: liquid-vapour partition in model systems containing Maillard reaction products
1999-01-01 Lerici, Carlo Raffaele; Manzocco, Lara; Anese, Monica
Ethanol-diacetyl-polyphenol interactions in aqueous model systems
1999-01-01 DA PORTO, Carla; Nicoli, Maria Cristina; Pittia, Paola; Lerici, Carlo Raffaele
Review of non-enzymatic browning and antioxidant capacity in processed foods
2001-01-01 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, Carlo Raffaele
Valutazione per via colorimetrica dell'imbrunimento enzimatico del succo d'uva
1992-01-01 DA PORTO, Carla; Mastrocola, Dino; Lerici, Carlo Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Biologic activity of ethanol in relation to its vapour pressure. Note 1: Inactivation of polyphenoloxidase in model systems | 1-gen-2000 | Lerici, Carlo Raffaele; Manzocco, Lara | |
Ethanol in food: liquid-vapour partition in model systems containing Maillard reaction products | 1-gen-1999 | Lerici, Carlo Raffaele; Manzocco, Lara; Anese, Monica | |
Ethanol-diacetyl-polyphenol interactions in aqueous model systems | 1-gen-1999 | DA PORTO, Carla; Nicoli, Maria Cristina; Pittia, Paola; Lerici, Carlo Raffaele | |
Review of non-enzymatic browning and antioxidant capacity in processed foods | 1-gen-2001 | Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, Carlo Raffaele | |
Valutazione per via colorimetrica dell'imbrunimento enzimatico del succo d'uva | 1-gen-1992 | DA PORTO, Carla; Mastrocola, Dino; Lerici, Carlo Raffaele |