CARIONI, GIULIA

CARIONI, GIULIA  

DMED - DIPARTIMENTO DI MEDICINA  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Accuracy of applications to monitor food intake: Evaluation by comparison with 3-d food diary 1-gen-2021 Tosi, M.; Radice, D.; Carioni, G.; Vecchiati, T.; Fiori, F.; Parpinel, M.; Gnagnarella, P.
AGGIORNAMENTO DELLA BANCA DATI DI COMPOSIZIONE DEGLI ALIMENTI PER STUDI EPIDEMIOLOGICI IN ITALIA: 1998 vs 2020, NOVITÀ E CAMBIAMENTI NEL GRUPPO CEREALI E PRODOTTI DERIVATI 1-gen-2020 Carioni, G.; Pedrolini, E.; Fiori, F.; Parpinel, M.; Salvini, S.; Maisonneuve, P.; Gnagnarella, P.
DEVELOPMENT OF AN APPLICATION FOR MOBILE DEVICES TO MONITOR FOOD INTAKE: EVALUATION OF AVAILABLE ONLINE APPLICATION 1-gen-2020 Tosi, M.; Carioni, G.; Vecchhiati, T.; Fiori, F.; Parpinel, M.; Salvini, S.; Gnagnarella, P.
I dati di composizione: metodologia di compilazione 1-gen-2022 Carioni, G.; Fiori, F.
The food composition database for epidemiological studies in Italy: update of the “Cereals and cereal products” food group 1-gen-2022 Carioni, G.; Fiori, F.; Giorgi, V.; Parpinel, M.; Gnagnarella, P.
UPDATE OF “BABYFOODS” AND “SNACKS” CATEGORIES FROM THE FOOD COMPOSITION DATABASE USED FOR THE ANALYSIS OF INFANTS DIET AT 18 MONTHS OF AGE IN PHIME STUDY 1-gen-2020 Fiori, F.; Concina, F.; Gnagnarella, P.; Carioni, G.; Parpinel, M.