CARIONI, GIULIA

CARIONI, GIULIA  

DMED - DIPARTIMENTO DI MEDICINA  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Accuracy of applications to monitor food intake: Evaluation by comparison with 3-d food diary 1-gen-2021 Tosi, M.; Radice, D.; Carioni, G.; Vecchiati, T.; Fiori, F.; Parpinel, M.; Gnagnarella, P.
Adapting the US Nutrition5k dataset for Deep Learning-Food Image Recognition in Italy: preliminary results 1-gen-2024 Bianco, R.; Carioni, G.; Fiori, F.; Parpinel, M.
AGGIORNAMENTO DELLA BANCA DATI DI COMPOSIZIONE DEGLI ALIMENTI PER STUDI EPIDEMIOLOGICI IN ITALIA: 1998 vs 2020, NOVITÀ E CAMBIAMENTI NEL GRUPPO CEREALI E PRODOTTI DERIVATI 1-gen-2020 Carioni, G.; Pedrolini, E.; Fiori, F.; Parpinel, M.; Salvini, S.; Maisonneuve, P.; Gnagnarella, P.
DEVELOPMENT OF AN APPLICATION FOR MOBILE DEVICES TO MONITOR FOOD INTAKE: EVALUATION OF AVAILABLE ONLINE APPLICATION 1-gen-2020 Tosi, M.; Carioni, G.; Vecchhiati, T.; Fiori, F.; Parpinel, M.; Salvini, S.; Gnagnarella, P.
I dati di composizione: metodologia di compilazione 1-gen-2022 Carioni, G.; Fiori, F.
Lactose intolerance: a guide to proper dietary management, follow-up, and lactase enzyme supplementation 1-gen-2024 Gnagnarella, Patrizia; Guglielmetti, Monica; Carioni, Giulia; Zinnai, Angela; Fassio, Filippo; Di Stefano, Michele; Dominici, Simona; Sole Facioni, Maria
Microstyle study: a randomized controlled trial on lifestyle intervention in prostate cancer patients undergoing radiotherapy 1-gen-2024 Gnagnarella, P.; Repetti, I.; Marvaso, G.; Corrao, G.; Gandini, S.; Lorubbio, C.; Johansson, H.; Carioni, G.; Corvino, G.; Summa, B.; Bonanni, B.; Zerini, D.; Nezi, L.; JERECZEK-FOSSA, B.; Muto, P.
Tailoring the Nutritional Composition of Italian Foods to the US Nutrition5k Dataset for Food Image Recognition: Challenges and a Comparative Analysis 1-gen-2024 Bianco, Rachele; Marinoni, Michela; Coluccia, Sergio; Carioni, Giulia; Fiori, Federica; Gnagnarella, Patrizia; Edefonti, Valeria; Parpinel, Maria
The food composition database for epidemiological studies in Italy: update of the “Cereals and cereal products” food group 1-gen-2022 Carioni, G.; Fiori, F.; Giorgi, V.; Parpinel, M.; Gnagnarella, P.
UPDATE OF “BABYFOODS” AND “SNACKS” CATEGORIES FROM THE FOOD COMPOSITION DATABASE USED FOR THE ANALYSIS OF INFANTS DIET AT 18 MONTHS OF AGE IN PHIME STUDY 1-gen-2020 Fiori, F.; Concina, F.; Gnagnarella, P.; Carioni, G.; Parpinel, M.
Updating the Italian Food Composition Database (BDA) for a more accurate nutritional assessment of plant-based diets. 1-gen-2024 Carioni, Giulia; Fiori, Federica; Bianco, Rachele; Pellegrini, Nicoletta; Parpinel, Maria; Gnagnarella., Patrizia