COLAUTTI, ANDREA

COLAUTTI, ANDREA  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antibiotic resistance and virulence factors in lactobacilli: something to carefully consider 1-gen-2022 Colautti, A.; Arnoldi, M.; Comi, G.; Iacumin, L.
Antimicrobial activity of copper-coated paper versus intentionally inoculated food microorganisms 1-gen-2020 Iacumin, L.; Colautti, A.; Paglione, E.; Comi, G.
Caratterizzazione microbiologica di polvere di cacao e di cioccolato del commercio 1-gen-2022 Iacumin, L.; Pellizzari, M.; Pellegrini, M.; Colautti, A.; Comi, G.
Effect of a Lactobacillus sakei (LAK-23) culture on growth of Listeria monocytogenes intentionally inoculated into fillets of cold smoked sea bass vacuum packed and stored at 6°C 1-gen-2021 Iacumin, L.; Salini, F.; Colautti, A.; Dal Bello, F.; Pozzo, A.; Stella, S.; Gumiero, M.; Comi, G.
Listeria monocytogenes survey in cubed cooked ham packaged in modified atmosphere and bioprotective effect of selected lactic acid bacteria 1-gen-2020 Iacumin, L.; Cappellari, G.; Colautti, A.; Comi, G.
Microbial Characterization of Retail Cocoa Powders and Chocolate Bars of Five Brands Sold in Italian Supermarkets 1-gen-2022 Iacumin, Lucilla; Pellegrini, Michela; Colautti, Andrea; Orecchia, Elisabetta; Comi, Giuseppe
WGA-LP: A pipeline for whole genome assembly of contaminated reads 1-gen-2022 Rossi, N.; Colautti, A.; Iacumin, L.; Piazza, C.
Zygosaccharomyces rouxii is the predominant species responsible for the spoilage of the mix base for ice cream and ethanol is the best inhibitor tested 1-gen-2022 Iacumin, L.; Colautti, A.; Comi, G.