RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology
1993-01-01 Ferrarini, R; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis
2011-01-01 Buiatti, Stefano; Passaghe, Paolo; Fontana, Marta
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt
2007-01-01 Tubaro, Franco; Mizzau, Michela; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
Potential effect of “chit” malt on beer foam stability
2017-01-01 Buiatti, Stefano; Bertoli, Stefano; Passaghe, Paolo
Protein fractions in two-row barleys as malt quality index.
2009-01-01 Buiatti, Stefano; Fontana, Marta; Fantozzi, P; Perretti, G.
Relationships Between ß-glucans and Protein in Malting Barley at Increasing Nitrogen Fertilisation Levels.
2007-01-01 Miceli, Fabiano; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
Sensory comparison of the same lager beer stabilized through two different techniques: Pasteurization and bottle conditioning
2008-01-01 Pavsler, A; Buiatti, Stefano; Milan, M.
Shelf-life of beer: alpha and alpha, beta-unsaturated aldehydes determination by SPME on-fiber derivatization and GC/MS in pasteurized and bottled conditioned beers
2007-01-01 Pavsler, A; Bortolomeazzi, Renzo; Buiatti, Stefano
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini
1990-01-01 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 19
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 19
Data di pubblicazione
- 2010 - 2017 4
- 2000 - 2009 13
- 1990 - 1999 2
Editore
- European Brewery Convention 9
- EBC 1
- Euripean Brewery Convention 1
Keyword
- barley 1
- beer 1
- chit 1
- foam 1
- malt 1
- quality 1
Lingua
- eng 15
- ita 3
Accesso al fulltext
- no fulltext 18
- reserved 1