Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 101 a 120 di 256
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Shelf-life prediction of bread sticks by using oxidation indices: a validation study 1-gen-2008 Calligaris, S.; DA PIEVE, S.; Kravina, G.; Manzocco, L.; Nicoli, M. C.
Shelf life modelling of photosensitive food: the case of coloured beverages 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Kravina, Giuditta; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Radiofrequency inactivation of oxidative food enzymes in model systems and apple derivatives 1-gen-2008 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Prediction of shelf-life acceptability limits from quality indices 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Calligaris, S.
Inattivazione enzimatica in vegetali della IV gamma mediante esposizione alla luce ultravioletta 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Applicazione della tomografia a risonanza magnetica nello studio dei processi di maturazione del prosciutto di San Daniele 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Innocente, Nadia; Nicoli, Mc
Effect of chemical and biological dipping on acrylamide formation and sensory properties in deep fried potatoes 1-gen-2009 Anese, Monica; Bortolomeazzi, Renzo; Manzocco, Lara; Manzano, Marisa; Giusto, C.; Nicoli, Maria Cristina
Inactivation of pectic lyases by light exposure in model systems and fresh-cut apple 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Dri, A; Quarta, B.
Coffee brew shelf life modelling by integration of acceptability and quality data 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Lagazio, Corrado
Caffeic acid decomposition products: antioxidants or pro-oxidants? 1-gen-2009 Andueza, S; Manzocco, Lara; DE PENA, Mp; Cid, C; Nicoli, Maria Cristina
Shelf-life testing of coffee and related products: uncertainties, pitfalls, and perspectives 1-gen-2009 Nicoli, Maria Cristina; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara
Polyphenoloxidase inactivation by light exposure in model systems and apple derivatives 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Quarta, Barbara; Dri, A.
L’effetto di diversi itinerari produttivi sulle caratteristiche qualitative di valerianella di IV gamma 1-gen-2010 Manzocco, Lara; Foschia, M; Frigo, F; Maifreni, Michela
Method of shelf-life determination and prediction. In Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications 1-gen-2010 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Trasformazione Industriale 1-gen-2010 Manzocco, Lara; Da Pieve, S; Foschia, M.
Packaging and the shelf life of coffee 1-gen-2010 Nicoli, Maria Cristina; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia
Application of ultra high pressure homogenization for the production of fruit smoothies 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Foschia, Martina; Bartolomeoli, I; Maifreni, Michela; Manzocco, Lara
Applicability of monoglyceride-oil-water gel to produce low-saturated fat products 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Da Pieve, S; Quarta, B.; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Light-induced structural changes of proteins: effect on egg-white immunoreactivity 1-gen-2011 Manzocco, Lara; Panozzo, A; Nicoli, Maria Cristina
Effetto della temperatura del mezzo di crescita sulla capacità di acquisizione di nutrienti e lo sviluppo di piante orticole da foglia 1-gen-2011 Gottardi, S; Tomasi, Nicola; Iacuzzo, F; Mimmo, T; DALLA COSTA, Luisa; Cortella, Giovanni; Manzocco, Lara; Pinton, Roberto; Cesco, S.
Mostrati risultati da 101 a 120 di 256
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile