Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 51 a 86 di 86
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aroma characterisation of white truffle by GC-MS and GC-O. Ital. J. Food Sci. 2005, 17, (4), 463-468. 1-gen-2005 Piloni, M; Tat, L; Tonizzo, A; Battistutta, Franco
Optimization of wine headspace analysis by solid-phase microextraction capillary gas chromatography with mass spectrometric and flame ionization detection 1-gen-2005 Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio; Stolfo, Iva; Battistutta, Franco
Tanins oenologiques de differentes origines et formulations: des considerations pratiques sur des nouveaux produits liquides 1-gen-2005 Battistutta, Franco; Bellachioma, A.; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Zironi, Roberto
Study of white truffle aging with SPME-GC-MS and the Pico2-electronic nose 1-gen-2005 Falasconi, M; Pardo, M; Sberveglieri, G; Battistutta, Franco; Piloni, M; Zironi, Roberto
Yeast derivatives (extracts and autolysates) in winemaking: Release of volatile compounds and effects on wine aroma volatility 1-gen-2006 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Tonizzo, Andrea; Battistutta, Franco
Etil fenilacetato come responsabile dell'odore di miele nell'Aglianico del Vulture 1-gen-2006 Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Zironi, Roberto
Ruolo dell'ossigeno e del legno nell'espressione dei caratteri varietali 1-gen-2006 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio; L., Brotto
Etil fenilacetato come responsabile dell’odore di miele nell’Aglianico del Vulture 1-gen-2006 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; L., Tat; Battistutta, Franco
Utilizzo di derivati di lievito in enologia: aspetti sensoriali 1-gen-2006 Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Merlo, Roberto; Tat, Lara; Zironi, Roberto
Gli effetti dell'etichettatura sulle scelte dei consumatori di vino 1-gen-2006 Sillani, Sandro; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Bianchin, F.
The effect of organic labelling on the consumers' perceived quality 1-gen-2007 Sillani, Sandro; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Bianchin, F.
Tecniche conservative di vinificazione 1-gen-2007 Zironi, Roberto; S., Scobioala; Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco
Ethyl phenylacetate as the probable responsible of honey-like character in Aglianico del Vulture wine 1-gen-2007 Tat, Lara; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Zironi, Roberto
Sweet-like off-flavor in Aglianico del Vulture Wine: Ethyl Phenylacetate as the mainly involved compound 1-gen-2007 Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Derivati di lievito: caratteristiche compositive e aspetti pratici legati all'impiego enologico 1-gen-2007 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; A., Liessi; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Vino 1-gen-2007 Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio
Monitoring;organic wine; quality: analytical measurements and health related compounds 1-gen-2007 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Battistutta, Franco; S., Scobioala; Zironi, Roberto
Polyphenols from wine for a possible use as cosmetic or nutraceutic products 1-gen-2008 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Conte, Lanfranco; Zironi, R; Giulivo, C; Franceschi, D; Pinton, R; Varanini, Z; Cesco, S.
Plyphenols from the wine for a possible use as cosmetic or nutraceutic products 1-gen-2008 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Conte, Lanfranco; Zironi, Roberto; Giulivo, C; Franceschi, D; Pinton, Roberto; Varanini, Z; Cesco, S.
Le micotossine: il rilevamento della patulina nei derivati della mela in FVG 1-gen-2009 Battistutta, Franco; Micolini, Stefano; Zironi, Roberto
Valutazione del difetto di ossidazione in campioni di vino mediante analisi voltammetrica 1-gen-2010 Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Pizzariello, A; Brotto, L; Zironi, R; Bontempelli, G.
Modified nondestructive colorimetric method to evaluate the variability of oxygen diffusion rate through wine bottle closures 1-gen-2010 Brotto, Laura; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio; Zironi, Roberto
Impiego di carbossimetilcellulosa in enologia. 1: Solubilizzazione ed effetto colloide protettore in rapporto ad altri additivi 1-gen-2010 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Brotto, L; Battistutta, Franco; Scala, A; Zironi, Roberto
Interaction between yeast autolysates and volatile compounds in wine and model solution 1-gen-2011 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Fenzi, Dennis; Brotto, Laura; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Effect of Different Lysis Treatments on the Characteristics of Yeast Derivatives for Winemaking 1-gen-2012 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Liessi, Anna; Brotto, Laura; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Antioxidant properties of different products and additives in white wine 1-gen-2015 Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco; Vendrame, Marco; Páez, Mariana Silvina; Luisi, Graziano; Zironi, Roberto
Procedimento per la valutazione della qualità del sughero e relativa apparecchiatura di valutazione 1-gen-2016 Battistutta, Franco; Brotto, Laura; Zironi, Roberto
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel 1-gen-2016 Gabbardo, Marcos; Theisen Gabbardo, Esther; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Celotti, Emilio
Oxidative behavior of (+)-catechin in the presence of inactive dry yeasts: A comparison with sulfur dioxide, ascorbic acid and glutathione 1-gen-2017 Comuzzo, Piergiorgio; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Lizee, Marion; Svigelj, Rossella; Zironi, Roberto
Method for categorizing wooden part-components in order to make food-grade wooden containers 1-gen-2019 Garbellotto, Piero; Battistutta, Franco
Compositional characterization of commercial sparkling wines from cv. Ribolla Gialla produced in Friuli Venezia Giulia 1-gen-2019 Voce, Sabrina; Škrab, Domen; Vrhovsek, Urska; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Sivilotti, Paolo
Acidification and pH Control in Red Wines 1-gen-2019 Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco
Relazione tra composizione e proprietà antiossidanti di derivati di lievito commerciali 1-gen-2020 Comuzzo, Piergiorgio; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco
Composizione chimica ed evoluzione del profilo aromatico di spumanti Ribolla gialla prodotti con diversi metodi di rifermentazione 1-gen-2020 Voce, S.; Battistutta, F.; Tat, L.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P.
Effetto della permeabilità della chiusura e di diverse variabili ambientali sull'evoluzione di vini bianchi in bottiglia 1-gen-2021 Topo, Angelo; Voce, Sabrina; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio
Study of white wine evolution, by electroanalytical and chemical approches, and multivariate analysis 1-gen-2023 Topo, A.; Comuzzo, P.; Battistutta, F.; Toniolo, R.; Svigelj, R.; Tat, L.
Mostrati risultati da 51 a 86 di 86
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile