Sfoglia per Autore
Miele di melata: frazioni lipidiche da estrazione in esano
1988-01-01 Giumanini, Angelo; Tubaro, Franco; Mutton, P.
Analisi acilica di esteri naturali mediante separazione e identificazione GC/MS degli alcoli corrispondenti e i loro derivati
1988-01-01 Giumanini, Angelo; Tubaro, Franco
Reduction of Long Chain and Bulky Carboxylic Esters by Sodium Tetrahydroborate
1991-01-01 Giumanini, Angelo; Tubaro, Franco
Maillard reaction products fulfil chemical and kinetic criteria to behave as chain breaking antioxidants
1994-01-01 Ursini, F; Tubaro, Franco
Chemical requirements for an antioxidant effect of dietary elements and drugs
1995-01-01 Ursini, F; Maiorino, M; Tubaro, Franco
Effetto della carnosina sulla sopravvivenza ai trattamenti con radiazioni ionizzanti di Aeromonas Hydrophila e Salmonella Typhimurium
1995-01-01 STECCHINI M., L; DEL TORRE, M; Sarais, I; FUOCHI P., G; Tubaro, Franco; Ursini, F.
Misura di attività antiossidante: tramite l'analisi di una cinetica di competizione
1995-01-01 Tubaro, Franco; Ursini, F.
Qualità e sicurezza delle acque potabili nel Medio-Friuli in relazione al processo di clorazione
1996-01-01 Tomasella, L.; Goi, Daniele; Barbone, Fabio; Tubaro, Franco; Dolcetti, Giuliano; Bontempelli, Gino
Wine antioxidant effects in vitro and in vivo
1996-01-01 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P; Zamburlini, Anna; Maiorino, M.
Antioxidant effect of Maillard reaction products: application to a butter cookie of a competition kinetics analysis
1996-01-01 Bressa, F.; Tesson, N.; Dalla Rosa, M.; Sensidoni, Alessandro; Tubaro, Franco
The antioxidant capacity of complex mixtures by kinetic analisis of crocin bleaching inhibition
1996-01-01 Tubaro, Franco; Micossi, E; Ursini, Fulvio
Wine antioxidants: effects in vitro and in vivo
1996-01-01 Ursini, F; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P; Zamburlini, A; Maiorino, M.
Vino e salute
1997-01-01 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P.
Analysis of plasma antioxidant capacity by competition kinetics
1998-01-01 Tubaro, Franco; Ghiselli, A; Rapuzzi, P; Maiorino, M; Ursini, Fulvio
Gli antiossidanti del vino: un elemento di ottimizzazione della nutrizione
1998-01-01 Ursini, F; Tubaro, Franco; Rapuzzi, P.
Carnosine increases irradiation resistance of Aeromonas hydrophila in minced turkey meat
1998-01-01 Stecchini, Mara Lucia; DEL TORRE, M.; Sarais, I.; Fuochi, P. G.; Tubaro, Franco
Effect of the sample introduction system in ICP-MS on the formation of both oxygenated polyatomic and doubly charged ions
1999-01-01 Tubaro, Franco; Barbangelo, F.; Toniolo, Rosanna; DI NARDA, F.; Bontempelli, Gino
Biological effect of nutritional antioxidants: what to measure in foods and what to measure in plasma
1999-01-01 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco
Optimization of nutrition:polyphenols and vascular protection
1999-01-01 Ursini, Fulvio; Tubaro, Franco; Rong, J; Sevaniam, A.
Kinetic analysis of antioxidant capacity of wine
1999-01-01 Tubaro, Franco; Rapuzzi, P; Ursini, Fulvio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile