Sfoglia per Autore
High power ultrasound treatment of crushed grapes: Beyond the extraction phenomena Chemical effects of Ultrasound in Winemaking
2023-01-01 Celotti, Emilio; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide; Natolino, Andrea
Use of potassium polyaspartate on white wines: Interaction with proteins and aroma compounds
2023-01-01 Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman, T.; Celotti, E.
SOSTENIBILITÀ NEL TRATTAMENTO DEI VINI: POSSIBILITÀ OFFERTE DAGLI ESTRATTI PROTEICI DI LIEVITO (EPL) E DAGLI ULTRASUONI DI POTENZA (HPUS)
2023-01-01 Celotti, Emilio; Natolino, Andrea; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide
Influence of flash heating and aspergillopepsin I supplementation on must and wine attributes of aromatic varieties
2024-01-01 Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Celotti, E.; Nardin, T.; Natolino, A.; Cappello, N.; Larcher, R.
Policosanols from grape marc: A new step towards a sustainable biorefinery for the wine industry by SC-CO2 extraction
2024-01-01 Da Porto, Carla; Natolino, Andrea
Yeasts protein extracts: sustainable strategy for wine protein stabilization
2024-01-01 Natolino, Andrea; ROMAN VILLEGAS, Tomas; Gallo, Adelaide; Celotti, Emilio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile