Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 46 di 46
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
High power ultrasound treatment of crushed grapes: Beyond the extraction phenomena Chemical effects of Ultrasound in Winemaking 1-gen-2023 Celotti, Emilio; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide; Natolino, Andrea
Use of potassium polyaspartate on white wines: Interaction with proteins and aroma compounds 1-gen-2023 Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman, T.; Celotti, E.
SOSTENIBILITÀ NEL TRATTAMENTO DEI VINI: POSSIBILITÀ OFFERTE DAGLI ESTRATTI PROTEICI DI LIEVITO (EPL) E DAGLI ULTRASUONI DI POTENZA (HPUS) 1-gen-2023 Celotti, Emilio; Natolino, Andrea; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide
Influence of flash heating and aspergillopepsin I supplementation on must and wine attributes of aromatic varieties 1-gen-2024 Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Celotti, E.; Nardin, T.; Natolino, A.; Cappello, N.; Larcher, R.
Policosanols from grape marc: A new step towards a sustainable biorefinery for the wine industry by SC-CO2 extraction 1-gen-2024 Da Porto, Carla; Natolino, Andrea
Yeasts protein extracts: sustainable strategy for wine protein stabilization 1-gen-2024 Natolino, Andrea; ROMAN VILLEGAS, Tomas; Gallo, Adelaide; Celotti, Emilio
Mostrati risultati da 41 a 46 di 46
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile