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Relazione tra contaminazione ambientale e presenza di amine biogene nel formaggio Gorgonzola
1995-01-01 Marino, Marilena; Moret, Sabrina; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Determinazione HPLC del contenuto di idrocarburi policiclici aromatici in prodotti ittici, affumicati e non
1995-01-01 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina; M., Livot
Determinazione HPLC delle amine biogene negli alimenti: un'analisi dei differenti metodi di preparazione del campione, in relazione alle caratteristiche dell'alimento
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
HPLC determination of biogenic amines in foods: sample preparation possibilities in relationship with food characteristic
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in water-based alcoholic beverages
1995-01-01 Moret, Sabrina; S., Amici; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker
Determinazione HPLC del contenuto di idrocarburi policiclici aromatici in prodotti ittici, affumicati e non
1996-01-01 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina; M., Livot
Indici batteriologici e chimici per valutare la qualità da salmone affumicato
1996-01-01 Comi, Giuseppe; Marino, Marilena; Moret, Sabrina; Cantoni, C.
Su alcune determinazioni analitiche relative alla caratterizzazione del formaggio Grana Padano. Cap. IX, In "Grana Padano, un formaggio di Qualità", Studi e Ricerche, Progetto Qualità, Edito a cura del Consorzio Grana Padano, Milano
1996-01-01 G., Lercker; M. T., Rodriguezestrada; Moret, Sabrina; G., Penazzi; G., Bertacco; T., Gallinatoschi; Conte, Lanfranco; M. F., Caboni
La determinazione delle amine biogene nei prodotti ittici conservati
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; F., Callegarin
Development of analytical techniques for the determination of PAHs (polycyclic aromatic hydrocarbons) in food (comunicazione orale)
1996-01-01 Moret, Sabrina
HPLC evaluation of polycyclic aromatic hydrocarbons in olive oils: a comparison of some extraction and clean up methods [Determinazione HPLC degli idrocarburi policiclici aromatici negli oli di oliva: comparazione di alcuni metodi di estrazione e purificazione]
1996-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; S., Rebecca; Conte, Lanfranco
On-line LC-solvent evaporation (SE)-LC-GC for the determination of aromatic hydrocarbons in food contaminated with mineral oil
1996-01-01 Moret, Sabrina; K., Grob; Conte, Lanfranco
Evaluation of three methods for the extraction and purification of polychlorinated biphenyls in cheese, olive oils and butterfat
1996-01-01 Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; B., Fanti; Conte, Lanfranco
Determinazione HPLC degli idrocarburi policiclici aromatici negli oli di oliva: comparazione di alcuni metodi di estrazione e di purificazione.
1996-01-01 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Rebecca, S; Conte, Lanfranco
On-line HPLC (LC)-Solvent Evaporation-LC-GC-FID for the determination of aromatic hydrocarbons in food contaminated with mineral oil
1996-01-01 Grob, K.; Moret, Sabrina; Munari, F.; Trisciani, A.
On-line solvent evaporation for coupled LC systems: further developments
1996-01-01 Moret, Sabrina; Grob, K.; Conte, Lanfranco
Biogenic amines in cheese: Parameters affecting their analytical determination | Presenza delle amine biogene nei formaggi fattori che ne influenzano le determinazioni analitiche
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Spoto, E.
La determinazione delle amine biogene in prodotti ittici e carnei conservati
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Callegarin, F.
High-performance liquid chromatographic evaluation of biogenic amines in foods an analysis of different methods of sample preparation in relation to food characteristics
1996-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
On-line high-performance liquid chromatography-solvent evaporation-high-performance liquid chromatography-capillary gas chromatography-flame ionisation detection for the analysis of mineral oil polyaromatic hydrocarbons in fatty foods
1996-01-01 Moret, Sabrina; K., Grob; Conte, Lanfranco
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