Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 220
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Applicazione della microestrazione in fase solida (SPME) alla determinazione del fenolo nei mieli 1-gen-1997 Conte, Lanfranco; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Sabatini, A. G.; Marcazzan, G. L.
HPLC DETERMINATION OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS IN OLIVE OILS 1-gen-1997 Moret, Sabrina; Piani, B.; Bortolomeazzi, Renzo; Conte, Lanfranco
Determinazione HPLC della lisinoalanina 1-gen-1997 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; G., Lercker
Mineral oil polyaromatic hydrocarbons in foods, e.g. from jute bags, by on-line LC-solvent evaporation (SE)-LC-GC-FID 1-gen-1997 Moret, Sabrina; K., Grob; Conte, Lanfranco
Rivelazione dell'istamina e delle altre amine biogene in prodotti ittici e carnei (comunicazione orale) 1-gen-1998 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
OFF-LINE LC-LC DETERMINATION OF PAHS IN EDIBLE OILS AND LIPIDIC EXTRACTS 1-gen-1998 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina
Antioxidant activity of sage and oregano extracts related to their phenolic compounds content 1-gen-1999 Conte, Lanfranco; Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; E., Beregger
Assessment of polycyclic aromatic hydrocarbon content of smoked fish by means of a fast HPLC/HPLC method 1-gen-1999 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco; Dean, D.
The advancement of the assessment of food quality control as stressed by recent development in analytical chemistry 1-gen-2000 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena
Processing effect on the polyaromatic content of grapeseed oil 1-gen-2000 Moret, S.; Dudine, A.; Conte, Lanfranco
Polycyclic aromatic hydrocarbons in edible fats and oils: occurrence and analytical methods. A review 1-gen-2000 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Solid Phase Micro Extraction (SPME) applied to honey quality control 1-gen-2000 L., Piasenzotto; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Pizzale, Lorena; Conte, Lanfranco
Chemical composition and antioxidant activity of essential oils of different botanical origin 1-gen-2000 Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; R., Tognon; S., Vichi; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Tecniche cromatografiche innovative nella valutazione di inquinanti degli alimenti 1-gen-2000 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; V., Cericco; Conte, Lanfranco
Coupled Techniques for the analysis of polyaromatic hydrocarbons in edible oils (comunicazione orale) 1-gen-2000 Moret, Sabrina
Updated acquisitions in the field of evaluation of identity, quality and stability of food lipids [Recenti acquisizioni analitiche per la valutazione della qualità, genuinità e stabilità dei grassi alimentari] 1-gen-2000 Conte, Lanfranco; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Pizzale, Lorena; S., Vichi
The capacity of Enterobacteriaceae species to produce biogenic amines in cheese 1-gen-2000 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Moret, Sabrina; Rondinini, Gabriella
A rapid method for the quantitative determination of short chain free volatile fatty acids from cheese 1-gen-2000 Innocente, N.; Moret, S.; Corradini, C.; Conte, L.
Mineral paraffins in vegetable oils and refinery by products for animal feeds 1-gen-2001 Wagner, C; Neukom, H. P.; Grob, K; Moret, Sabrina; Populin, T; Conte, Lanfranco
On‐line solvent evaporator for coupled normal phase‐reversed phase high‐performance liquid chromatography systems: Heavy polycyclic aromatic hydrocarbons analysis 1-gen-2001 Moret, Sabrina; V., Cericco; Conte, Lanfranco
Mostrati risultati da 41 a 60 di 220
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile