CORRADINI, Cesare
CORRADINI, Cesare
DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)
Caratterizzazione chimica del formaggio prodotto in malghe del Friuli Venezia Giulia
2000-01-01 Innocente, Nadia; Stefanuto, O; Corradini, Cesare
Correlation Among instrumental texture, chemical composition and presence of characteristic holes in a semi-hard italian cheese
2002-01-01 Innocente, Nadia; Pittia, Paola; Stefanuto, O.; Corradini, Cesare
Effect of ripening temperature on the maturation of Montasio cheese
1996-01-01 Innocente, Nadia; Corradini, Cesare
Effects of protein genetic polymorphism on renneting ability of low acidity individual milks
1988-01-01 Corradini, Cesare; Vecchia, P; Rossi, G.
Fatty acid profile of cheese produced with milk from cows grazing on mountain pastures
2002-01-01 Innocente, Nadia; Praturlon, Dario; Corradini, Cesare
Formaggi semiduri
2011-01-01 Innocente, Nadia; Corradini, Cesare
Il Ruolo della “salmuerie” nella maturazione del formaggio Asino
2003-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Corradini, Cesare
Improvement of emulsion characteristics in low fat butter
1993-01-01 Corradini, Cesare; Pittia, Paola; Sensidoni, Alessandro; Innocente, Nadia
Influence of the dipping step in wine on the characteristics of a traditional italian cheese
2005-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Corradini, Cesare
Influenza della frazione dei proteoso peptoni sulla formazione della schiuma del latte
1994-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
Latte
2004-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
Le proprietà funzionali delle proteine del latte e loro prospettive di impiego
2000-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
L’analisi sensoriale come parametro di qualità nelle produzioni casearie DOP
1998-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
Nuovo Cibario del Friuli Venezia Giulia: atlante dei prodotti della tradizione
2008-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
Pit-1 Gene Polymorphism, Milk Production and Conformation Traits for Italian Holstein-Friesian Bulls
1997-01-01 Renaville, R.; Gengler, N.; Vrech, E; Prandi, Alberto; Massart, S; Corradini, Cesare; Bertozzi, C; Mprtiaux, F; Burny, A.; Portetelle, D.
Relationship of growth hormone geneand milk protein polymorphism to milk production traits in Simmental cattle
1997-01-01 Falaki, M; Prandi, Alberto; Corradini, Cesare; Sneyers, M; Gengler, N; Massart, S; Fazzini, U; Burny, A; Portetelle, D; Renaville, R.
Relationships of k-casein, ß-lactoglobulin and a-lactalbumin polymorphisms to milk traits in Italian Holstein-Friesian and Simmental bulls
1997-01-01 Vrech, E.; Falaki, M.; Prandi, Alberto; Corradini, Cesare; Pitotti, A.; Formigoni, A.; Massart, S.; Portetelle, D.
Saggi preliminari di valutazione di sistemi alternativi per il controllo dello sviluppo di muffe superficiali nel formaggio Provolone Valpadana
2001-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
Texture profiles of Montasio cheese
2000-01-01 Innocente, Nadia; Pittia, P.; Stefanuto, O.; Corradini, Cesare
Trattamenti di igiene ambientale per il controllo di muffe superficiali in formaggio provolone Valpadana
2005-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia