BORGOGNO, Monica
BORGOGNO, Monica
DISA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE ED AMBIENTALI (attivo dal 01/01/2004 al 31/12/2015)
Appearance and colour as indicators for the evaluation of intrinsic and extrinsic factors driving consumer preference for fresh meat
2015-04-14 Borgogno, Monica
Attrazione fatale
2015-01-01 Piasentier, Edi; Borgogno, Monica
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences
2012-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, F; Piasentier, Edi
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello
2012-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, Fernando; Piasentier, Edi
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA
2014-01-01 Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Borgogno, Monica; Galeotti, Marco
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON
2014-01-01 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Hannaneh, Mousavikhorshidi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Omar, Bearzi; Dario, Furlan; Piasentier, Edi
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat
2015-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Cardello, Armand V.; Piasentier, Edi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Appearance and colour as indicators for the evaluation of intrinsic and extrinsic factors driving consumer preference for fresh meat | 14-apr-2015 | Borgogno, Monica | |
Attrazione fatale | 1-gen-2015 | Piasentier, Edi; Borgogno, Monica | |
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences | 1-gen-2012 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, F; Piasentier, Edi | |
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello | 1-gen-2012 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, Fernando; Piasentier, Edi | |
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA | 1-gen-2014 | Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Borgogno, Monica; Galeotti, Marco | |
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON | 1-gen-2014 | Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Hannaneh, Mousavikhorshidi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Omar, Bearzi; Dario, Furlan; Piasentier, Edi | |
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat | 1-gen-2015 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Cardello, Armand V.; Piasentier, Edi |