CELOTTI, Emilio

CELOTTI, Emilio  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 179 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
18th workshop on the developments in the italian PhD research on food science technology and biotechnology 1-gen-2013 Celotti, Emilio
A new objective evaluation system of the red grape’s phenolic quality by colour measurement (2001). Proceedings of 6th International Symposium “Innovation in Wine Technology”, Messe Stuttgart, 14-16 May 2001, 152-163. E. Celotti, G. Carcereri De Prati , N. Macrì, M. Trevisi, R. Zironi 1-gen-2001 Celotti, Emilio; G., CARCERERI DE PRATI; N., Macr; M., Trevisi; Zironi, Roberto
A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals 1-gen-2022 Sadeghian, Fateme; Mian, Giovanni; Comuzzo, Piergiorgio; Iacumin, Lucilla; Zanzotti, Roberto; Giovannini, Oscar; Trioli, Gianni; Pio Torraco, Nicola; Celotti, Emilio
A Novel Rapid System for Evaluation of Polyphenolic Ripeness in Vineyards 1-gen-2004 Celotti, Emilio; DELLA VEDOVA, T.; Martinand, S.
Antiradical properties of commercial cognacs assessed by DPPH• test 1-gen-2000 DA PORTO, Carla; Calligaris, Sonia; Celotti, Emilio; Nicoli, Maria Cristina
Application of UltraSound treatment in different stages of the winemaking process 1-gen-2014 Celotti, Emilio; Ferraretto, Paola
Applicazione degli ultrasuoni come tecnica innovativa per ottimizzare l’estrazione dei composti fenolici e favorire la lisi del lievito 1-gen-2011 Celotti, Emilio; Ferraretto, P; Rolle, P.
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel 1-gen-2016 Gabbardo, Marcos; Theisen Gabbardo, Esther; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Celotti, Emilio
Aspetti applicativi della tecnica di iperossigenazione dei mosti di uve bianche 1-gen-2000 Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; DI PRIMIO, G.; Ferrarini, R.; Flocea, V.; Zironi, Roberto
Aspetti tecnologici della flottazione nella chiarifica e stabilizzazione dei mosti e vini 1-gen-1992 Ferrarini, Roberto; M., Bacci; M., Chiodi; Celotti, Emilio
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 1-gen-1993 Zironi, Roberto; A., Giomo; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 1-gen-2000 Zironi, Roberto; Micolini, Stefano; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
Caratterizzazione di preparati commerciali di tannino 1-gen-1999 Celotti, Emilio; Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto; Scotti, B.; Poinsaut, P.
Champagne dalla tradizione alla Scienza 1-gen-2014 Celotti, Emilio
Cinétiques de reaction pendant l'oxygénation des moûts 1-gen-1997 DI PRIMIO, G.; Battistutta, Franco; Flocea, V.; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Comparison of a Rapid Light-Induced and Forced Test to Study the Oxidative Stability of White Wines 1-gen-2022 Celotti, E.; Lazaridis, G.; Figelj, J.; Scutaru, Y.; Natolino, A.
Control of fungal diseases of the grapevine by low-impact products 1-gen-2017 Celotti, Emilio; Zancani, Marco; Braidot, Enrico; Ermacora, Paolo; Borselli, Stefano; Loschi, Alberto; Petrussa, Elisa; Peresson, Carlo; Greatti, Moreno; Cantoni, Sabrina
Controllo dei punti critici nelle tecniche di vinificazione delle uve rosse 1-gen-1998 Zironi, R.; Galassi, S.; Ferrarini, R.; Celotti, Emilio
Contrôle des parasites fongiques de la vigne avec un nouveau produit è faible impact 1-gen-2017 Celotti, Emilio; Zancani, Marco; Braidot, Enrico; Ermacora, Paolo; Borselli, Stefano; Loschi, Alberto; Petrussa, Elisa; Peresson, Carlo; Greatti, Moreno; Cantoni, Sabrina
Contrôle de processus pendant la micro-oxygénation d’un vin rouge 1-gen-2005 Celotti, Emilio; Zucchetto, M.