INNOCENTE, Nadia

INNOCENTE, Nadia  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antimicrobial effect of oxidative technologies in food processing: an overview 1-gen-2020 Baggio, A.; Marino, M.; Innocente, N.; Celotto, M.; Maifreni, M.
Applicazione della tomografia a risonanza magnetica nello studio dei processi di maturazione del prosciutto di San Daniele 1-gen-2009 Manzocco, Lara; Innocente, Nadia; Nicoli, Mc
Applicazione dell’analisi sensoriale descrittiva nella valutazione dell’effetto di alcune varianti tecnologiche sulle caratteristiche del formaggio Montasio 1-gen-2008 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Aroma retention capacity of different whey protein concentrates 1-gen-2009 Innocente, N.; Biasutti, M.; Marchesini, G.
Aspects of Milk and Milk Foams on Dairy Based Espresso Drinks 1-gen-2006 Rampini, Carlo; Innocente, Nadia; Navarini, L; SUGGI LIVERANI, F.
Atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment of whey protein isolate model solution 1-gen-2015 Segat, Annalisa; Misra, N. N.; Cullen, P. J.; Innocente, Nadia
Attualita' dei prodotti agroalimentari tradizionali 1-gen-2002 Innocente, Nadia
Automatic milking system in the Protected Designation of Origin Montasio cheese production chain: Effects on milk and cheese quality 1-gen-2013 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Biogenic amines in parmigiano reggiano cheese [Presenza di amine biogene nel formaggio parmigiano reggiano] 1-gen-2015 Innocente, N.; Maifreni, M.; Biasutti, M.; Mansutti, S.; Marino, M.
Caratterizzazione chimica del formaggio prodotto in malghe del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2000 Innocente, Nadia; Stefanuto, O; Corradini, Cesare
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 1-gen-2013 Innocente, Nadia; Munari, Marina; Biasutti, Marialuisa
Characterisation of “Pecorino D’Abruzzo” ripened under bran 1-gen-2005 Pittia, Paola; Innocente, Nadia; Biasutti, M; Martuscelli, M.
Characterization of a traditional semi-hard italian cheese produced by soaking in wine 1-gen-2007 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Comuzzo, Piergiorgio
Cheese fortification using saturated monoglyceride self-assembly structures as carrier of omega-3 fatty acids 1-gen-2015 Calligaris, Sonia; Ignat, Alexandra; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Nicoli, Maria Cristina
I componenti del latte nei prodotti della tradizione ed in formulazioni alimentari di nuova concezione 1-gen-1999 Innocente, Nadia; Corradini, C.
Composition and nutritional value of donkey milk 1-gen-2011 Innocente, Nadia; Parpinel, Maria; Biasutti, Marialuisa
Composition and nutritional value of donkey milk 1-gen-2012 Innocente, Nadia; Parpinel, Maria; Biasutti, Marialuisa
Correlation Among instrumental texture, chemical composition and presence of characteristic holes in a semi-hard italian cheese 1-gen-2002 Innocente, Nadia; Pittia, Paola; Stefanuto, O.; Corradini, Cesare
La cucina friulana dopo l'unità d'Italia 1-gen-2012 Innocente, Nadia
Design of emulsion-based delivery systems for probiotic bacteria 1-gen-2019 Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina