INNOCENTE, Nadia
INNOCENTE, Nadia
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
A rapid method for the quantitative determination of short chain free volatile fatty acids from cheese
2000-01-01 Innocente, N.; Moret, S.; Corradini, C.; Conte, L.
An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking
2024-01-01 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Renoldi, Niccolò; Di Filippo, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Antimicrobial effect of oxidative technologies in food processing: an overview
2020-01-01 Baggio, A.; Marino, M.; Innocente, N.; Celotto, M.; Maifreni, M.
Application of pre-adaptation strategies to improve the growth of probiotic lactobacilli under food-relevant stressful conditions
2023-01-01 Bisson, Giulia; Maifreni, Michela; Innocente, Nadia; Marino, Marilena
Applicazione della tomografia a risonanza magnetica nello studio dei processi di maturazione del prosciutto di San Daniele
2009-01-01 Manzocco, Lara; Innocente, Nadia; Nicoli, Mc
Applicazione dell’analisi sensoriale descrittiva nella valutazione dell’effetto di alcune varianti tecnologiche sulle caratteristiche del formaggio Montasio
2008-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Aroma retention capacity of different whey protein concentrates
2009-01-01 Innocente, N.; Biasutti, M.; Marchesini, G.
Aspects of Milk and Milk Foams on Dairy Based Espresso Drinks
2006-01-01 Rampini, Carlo; Innocente, Nadia; Navarini, L; SUGGI LIVERANI, F.
Atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment of whey protein isolate model solution
2015-01-01 Segat, Annalisa; Misra, N. N.; Cullen, P. J.; Innocente, Nadia
Attualita' dei prodotti agroalimentari tradizionali
2002-01-01 Innocente, Nadia
Automatic milking system in the Protected Designation of Origin Montasio cheese production chain: Effects on milk and cheese quality
2013-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Biogenic amines in parmigiano reggiano cheese [Presenza di amine biogene nel formaggio parmigiano reggiano]
2015-01-01 Innocente, N.; Maifreni, M.; Biasutti, M.; Mansutti, S.; Marino, M.
Caratterizzazione chimica del formaggio prodotto in malghe del Friuli Venezia Giulia
2000-01-01 Innocente, Nadia; Stefanuto, O; Corradini, Cesare
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening
2013-01-01 Innocente, Nadia; Munari, Marina; Biasutti, Marialuisa
Characterisation of “Pecorino D’Abruzzo” ripened under bran
2005-01-01 Pittia, Paola; Innocente, Nadia; Biasutti, M; Martuscelli, M.
Characterization of a traditional semi-hard italian cheese produced by soaking in wine
2007-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Comuzzo, Piergiorgio
Cheese fortification using saturated monoglyceride self-assembly structures as carrier of omega-3 fatty acids
2015-01-01 Calligaris, Sonia; Ignat, Alexandra; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Nicoli, Maria Cristina
Composition and nutritional value of donkey milk
2012-01-01 Innocente, Nadia; Parpinel, Maria; Biasutti, Marialuisa
Composition and nutritional value of donkey milk
2011-01-01 Innocente, Nadia; Parpinel, Maria; Biasutti, Marialuisa
Correlation Among instrumental texture, chemical composition and presence of characteristic holes in a semi-hard italian cheese
2002-01-01 Innocente, Nadia; Pittia, Paola; Stefanuto, O.; Corradini, Cesare