SUSMEL, Piero
SUSMEL, Piero
DISA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE ED AMBIENTALI (attivo dal 01/01/2004 al 31/12/2015)
A new approach in association study of sinlge nucleotide polymorphism of genes for carcass and quality traits in commercial pigs.
2004-01-01 Stefanon, Bruno; Floris, R.; Braglia, S.; Davoli, R.; Fontanesi, L.; Dallolio, S.; Graziosi, R.; Susmel, Piero; Russo, V.
Ability of mathematical models to predict faecal output with a pulse dose of indigestible marker
1996-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Spanghero, Mauro; Mills, Cr
Allevamento e qualità delle produzioni del suino
2012-01-01 Sgorlon, Sandy; Guiatti, Denis; Stefanon, Bruno; C., Fabro; Susmel, Piero
An evaluation of allantoin as an indicator of rumen microbial protein synthesis in dry and lactating cows
1995-01-01 Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, M; Susmel, Piero
An evaluation of the Gompertz model in degradability studies of forage chemical components
1997-01-01 Lavrencic, A.; Stefanon, Bruno; Susmel, Piero
Andamento di alcuni parametri ematici durante la lattazione in bovine Pezzate Rosse friulane
1985-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Sommariva, E.; Comin, Antonella; Morosini, L.
Andamento e valori di riferimento di alcuni parametri ematici durante la lattazione in bovine di razza Pezzata Rossa Italiana.
1987-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Sommariva, E.; Comin, Antonella; Morosini, L.
Apparent Metabolisability of Diets Containing Concentrate, Zostera Noltii or Taraxacum Officinalis in Anas Penelope
2016-01-01 Fabro, Carla; Del Fabbro, Matteo; Piani, Barbara; Filacorda, Stefano; Susmel, Piero
Appetibilità e digeribilità di un foraggio di soia insilato con conservanti diversi
1988-01-01 Susmel, Piero; Piasentier, Edi; Ovan, M; Stefanon, Bruno
Applicazione di modelli matematici diversi alle variazioni di concentrazione di un marker indigeribile nelle feci per la valutazione della velocità di transito ruminale dei foraggi
1990-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, Mauro
ASPECTS OF LIGNIN DEGRADATION BY RUMEN MICROORGANISMS
1993-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno
Assessment of pregnancy in Bergamasca ewes by analysis of plasma progesterone
1992-01-01 Susmel, Piero; Piasentier, Edi
BIOLOGICAL AND CHEMICAL ASSESSMENT OF FEED PROTEINS BEFORE AND AFTER RUMEN EXPOSURE
1994-01-01 Susmel, Piero; Antongiovanni, M; Stefanon, Bruno; Mills, Cr; Hindle, Va; Vanvurren, Am
Biological methods to predict the nutritive value of tropical and mediterranean feedstuffs: a critical review
1996-01-01 Susmel, Piero; Filacorda, Stefano
Change in amino acid composition of different protein sources after rumen incubation
1989-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, Cr; Candido, M.
Chemical and biological characterisation of Mediterranean foods. in In vitro techniques for measuring nutrient supply to ruminants
1998-01-01 Mills, C. R.; Stefanon, Bruno; Susmel, Piero; Pell, A. N.
Chemical composition and energy content of buffalo milk
1996-01-01 Spanghero, Mauro; Susmel, Piero
Conservabilità e caratteristiche nutritive di un ultimo taglio di erba medica
1988-01-01 Susmel, Piero; Piasentier, Edi; Stefanon, Bruno
Daily variation of purine derivatives concentration in urine of cows fed once or twice daily
1995-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Spanghero, M.; Mills, C. R.
Degradabilità ruminale in situ delle farine e delle borlande di sorgo di due varietà a diverso tenore di tannini
1990-01-01 Susmel, Piero; Stefanon, Bruno; Mills, C. R.; Spanghero, Mauro