PINOSA, Maurizio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.923
EU - Europa 725
AS - Asia 232
AF - Africa 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
OC - Oceania 1
Totale 2.885
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.903
UA - Ucraina 287
CN - Cina 129
DE - Germania 118
FI - Finlandia 87
IT - Italia 64
SE - Svezia 58
TR - Turchia 48
IE - Irlanda 42
IN - India 33
GB - Regno Unito 29
CA - Canada 20
IR - Iran 18
BE - Belgio 14
FR - Francia 11
RU - Federazione Russa 5
EU - Europa 2
PT - Portogallo 2
VN - Vietnam 2
AT - Austria 1
AU - Australia 1
BG - Bulgaria 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
ES - Italia 1
GR - Grecia 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
RO - Romania 1
RS - Serbia 1
TG - Togo 1
TN - Tunisia 1
Totale 2.885
Città #
Chandler 254
Woodbridge 201
Ann Arbor 194
Jacksonville 194
Dearborn 138
Fairfield 126
Houston 94
Ashburn 69
Wilmington 64
Princeton 45
Beijing 43
Dublin 42
Izmir 42
Seattle 31
Cambridge 24
Hefei 22
Des Moines 18
Boardman 15
San Diego 15
Brussels 14
Ottawa 14
San Mateo 14
Udine 14
Augusta 12
Kunming 10
New York 10
Monmouth Junction 9
Grafing 7
Leawood 7
Redmond 7
Andover 6
Jinan 6
Kocaeli 6
Mumbai 6
Nanjing 6
Ogden 6
Guangzhou 5
Zanjan 5
Ardabil 4
Nanchang 4
Toronto 4
Trieste 4
Changsha 3
Chengdu 3
Fuzhou 3
Norwalk 3
Capannori 2
Chongqing 2
Dong Ket 2
Hebei 2
Perugia 2
Pune 2
San Canzian d'Isonzo 2
Shanghai 2
Washington 2
Anaheim 1
Athens 1
Belgrade 1
Caserta 1
Catania 1
Changchun 1
Chaoyang 1
Cividale del Friuli 1
Copenhagen 1
Genova 1
Helsinki 1
Kashan 1
Lishui 1
Lomé 1
Los Angeles 1
Martina Franca 1
Messina 1
Milan 1
Nanning 1
Napoli 1
Nashua 1
Ningbo 1
Philadelphia 1
Phoenix 1
Porto 1
Quzhou 1
Saint Petersburg 1
San Jose 1
Sevilla 1
Sofia 1
Stirling 1
Tokyo 1
Torino 1
Torres Novas 1
Trento 1
Verona 1
Vienna 1
Wenzhou 1
Winnipeg 1
Wuhan 1
Xian 1
Zhengzhou 1
Zurich 1
Totale 1.884
Nome #
Fatty acid profiles of cow’s milk and cheese as affected by mountain pasture type and concentrate supplementation 134
Abnormalities of the operculum in gilthead sea bream (Sparus aurata): morphological description 128
Preliminary evaluation of the arginine requirement of fingerling sea bass ( Dicentrarchus labrax) 103
Characterization of two intergeneric sparid hybrids from their parental species by means of morphological, meristic and biochemical traits 102
Estimation of forage intake in horses using the n-alkanes method 96
Results of two ring tests on the chemical composition of some feedstuffs and on digestibility in vivo 94
Estimation of fescue hay intake in horses using the n-alkanes method 92
Grape marc and maize cobs in heavy lamb diets 89
Growth, survival and body composition of Sparus aurata larvae fed two artemia regimes and artificial diets containing different amount of HUFA 87
Festuca arundinacea: produttività, caratteristiche chimiche e nutritive del foraggio verde, insilato e affienato 84
Energy supplementation of straw-based diets: substitution of sugarbeet pulp with Ca-soaps. Performance trials with heifers and rumen degradability 83
Alimentazione degli stadi larvali di pesci eurialini con particolare riferimento all'orata ed al branzino 82
Hystological and ultrastructural study of opercular anomalies in gilthead sea bream larvae (Sparus aurata). 76
Intercropping of soybean and maize for silage in Northern of Italy: effect of nitrogen level and plant density on growth, yield and protein content 74
Growth and survival of yabby( Cherax destructor)under intensive farming conditions:preliminary results 68
Buccette d'uva e tutoli di mais nell'alimentazione dell'agnello pesante 67
Improvement of conservation and nutritive value of maize stover ensiled with molasses or beet pulp or preserved with ammonia in heaps, and feeding trials with growing heifers 67
Conservability and nutritive value of brewers' grains 66
Growth response of juvenile dentex (Dentex dentex, L.) to varying protein level and protein to lipid in practical diets 63
Influenza del livello alimentare su produzione e composizione del latte 61
Effect of feeding level on milk production and composition 60
Anomalie opercolari in orata (Sparus auratus): preliminari considerazioni epidemiologiche e caratterizzazione morfo-strutturale. 59
Effetto dell'integrazione alimentare sull'utilizzo del pascolo da parte di daini in accrescimento 58
Effetto dell'aumento di energia nella razione delle bovine sulla produzione e sulla composizione chimica del latte 57
Quantitative tryptophan requirement of sea bass fingerlings 56
A preliminary histological and ultrastructural study of opercular anomalies in gilthead sea bream larvae (Sparus aurata) 56
Effect of treatment with alkaline substances (NaOH and NH3) on storage (in microsilos) and on ruminal degradability of ensiled maize stovers 55
Energy integration of rations based on dried maize stovers either treated or untreated with ammonia 54
Forzatura alimentare nelle vacche da latte. Effetto sul contenuto di AGV nel rumine e su alcuni parametri ematici. 53
Energy integration of diets based on maize stover: effect of ammonia treatment and of the amount of dried beet pulp on growth of heifers and ruminal degradability 51
Fabbisogno in aminoacidi ed essenzialità dei PUFAn-3 nell'avannotto di branzino (D. labrax) 51
Influenza di una moderata forzatura alimentare su produzione e composizione del latte bovino 51
Effetto dell'integrazione alimentare sull'utilizzo del pascolo da parte di daini in accrescimento 50
Fabbisogno in aminoacidi ed essenzialità dei PUFAn-3 nell'avannotto di branzino (D. labrax) 47
Treatment of maize stalks with alkali: effect on digestibility in vivo, intake and performance of heifers 47
Insilamento delle leguminose 45
Produzione e composizione del latte di bovine alimentate con diete a diverso rapporto fieno/concentrati 45
Definizione della tematica gestionale dell’allevamento del Penaeus japonicus con moduli semplicativi 44
Conservabilità, digeribilità e consumo volontario dell'insilato di mais ceroso trattato con alcali e consociato con la pianta si soia 43
Festuca arundinacea: caratteristiche chimiche e nutritive del foraggio fresco, insilato ed affienato 42
Risultati di due ring test condotti sulla composizione chimica di alcuni alimenti e sulla digeribilità in vivo 39
Energy supplementation of straw-based diets: the effect of the addition of fatty acid soaps on rumen degradability, digestibility and growth performance in heifers 38
Prime valutazioni sulle prestazioni produttive di avannotti e giovanili di Dentex dentex in allevamento intensivo 35
Studi preliminari sull'essenzialità degli acidi grassi polinsaturi per l'avannotto di branzino (D. labrax) 32
Preservation, digestibility and voluntary intake of dough-stage maize treated with alkali and intercropped with soyabeans 28
Totale 2.912
Categoria #
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Totale 8.854


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019124 0 0 0 0 0 0 0 0 0 26 75 23
2019/2020670 23 33 16 63 32 142 112 79 20 77 12 61
2020/2021470 6 40 5 51 8 57 7 51 96 15 120 14
2021/2022401 6 47 19 42 18 4 12 27 3 45 79 99
2022/2023498 54 53 14 66 56 120 0 48 69 4 10 4
2023/2024115 29 10 4 6 16 26 1 13 8 2 0 0
Totale 2.912