MUNARI, Marina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 681
EU - Europa 202
AS - Asia 45
SA - Sud America 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 939
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 678
UA - Ucraina 61
IT - Italia 36
CN - Cina 29
DE - Germania 21
FI - Finlandia 18
SE - Svezia 18
GB - Regno Unito 11
AR - Argentina 10
BE - Belgio 10
IE - Irlanda 9
CZ - Repubblica Ceca 8
FR - Francia 7
TR - Turchia 7
SG - Singapore 4
CA - Canada 3
IN - India 3
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
EU - Europa 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 939
Città #
Ann Arbor 134
Houston 83
Chandler 68
Woodbridge 65
Jacksonville 43
Fairfield 39
Ashburn 32
Beijing 18
New York 18
Wilmington 16
Boardman 12
Dearborn 12
Munro 10
Dublin 9
Princeton 9
Udine 9
Brno 8
Seattle 8
Brussels 7
Izmir 7
Cambridge 5
Mountain View 5
San Diego 5
Dallas 4
Alfianello 3
Des Moines 3
Nanjing 3
Norwalk 3
San Mateo 3
Singapore 3
Campodarsego 2
Milan 2
Monmouth Junction 2
Napoli 2
Ottawa 2
Ardabil 1
Augusta 1
Baotou 1
Battaglia Terme 1
Bologna 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Hebei 1
Los Angeles 1
Moncalieri 1
Mumbai 1
Munich 1
Nanchang 1
Nanning 1
Norwich 1
Ogden 1
Redwood City 1
Selargius 1
Sesto Fiorentino 1
Toronto 1
Villa D'alme 1
Washington 1
Wichita Falls 1
Zanjan 1
Totale 678
Nome #
Determination of peroxy radical-scavenging of lactic acid bacteria 155
Rapid mixed mode solid phase extraction method for the determination of acrylamide in roasted coffee by HPLC-MS/MS 146
H.P.L.C. Determination of fumaric acid as wine additive 119
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 3. Study on heat treated model systems by HPLC separation of some Maillard reaction products 112
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 100
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione 93
An insight into physicochemical properties of coffee oil 77
Influence of semolina composition on the thermal damage to pasta 77
Identificazione e valutazione del componente liposolubile responsabile di un off-flavour in formaggio a pasta cotta tipo montasio legato all'uso di sorbato di potassio. 68
Totale 947
Categoria #
all - tutte 2.557
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.557


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020144 0 2 4 20 9 23 9 23 10 26 1 17
2020/2021115 1 14 2 13 0 12 4 10 19 3 35 2
2021/2022105 4 9 3 12 10 3 3 2 1 12 35 11
2022/2023134 13 19 3 25 11 29 0 7 19 0 3 5
2023/202473 8 5 1 1 4 23 0 16 1 1 0 13
2024/202513 3 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 947