MUNARI, Marina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 692
EU - Europa 209
AS - Asia 71
SA - Sud America 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
OC - Oceania 1
Totale 986
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 689
UA - Ucraina 61
IT - Italia 39
CN - Cina 29
SG - Singapore 28
FI - Finlandia 22
DE - Germania 21
SE - Svezia 18
GB - Regno Unito 11
AR - Argentina 10
BE - Belgio 10
IE - Irlanda 9
CZ - Repubblica Ceca 8
FR - Francia 7
TR - Turchia 7
CA - Canada 3
IN - India 3
CO - Colombia 2
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
AU - Australia 1
EU - Europa 1
GE - Georgia 1
LK - Sri Lanka 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 986
Città #
Ann Arbor 134
Houston 83
Chandler 68
Woodbridge 65
Jacksonville 43
Fairfield 39
Ashburn 32
Singapore 26
Beijing 18
New York 18
Wilmington 16
Boardman 15
Dearborn 12
Munro 10
Dublin 9
Princeton 9
Udine 9
Brno 8
Seattle 8
Brussels 7
Izmir 7
Cambridge 5
Mountain View 5
San Diego 5
Dallas 4
Helsinki 4
Los Angeles 4
Alfianello 3
Des Moines 3
Langhirano 3
Nanjing 3
Norwalk 3
San Mateo 3
Bogotá 2
Campodarsego 2
Milan 2
Monmouth Junction 2
Napoli 2
Ottawa 2
Ardabil 1
Augusta 1
Baotou 1
Battaglia Terme 1
Bologna 1
Colombo 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Hebei 1
Moncalieri 1
Mumbai 1
Munich 1
Nanchang 1
Nanning 1
Norwich 1
Ogden 1
Redwood City 1
Selargius 1
Sesto Fiorentino 1
Tbilisi 1
Toronto 1
Villa D'alme 1
Washington 1
Wichita Falls 1
Zanjan 1
Totale 718
Nome #
Determination of peroxy radical-scavenging of lactic acid bacteria 159
Rapid mixed mode solid phase extraction method for the determination of acrylamide in roasted coffee by HPLC-MS/MS 151
H.P.L.C. Determination of fumaric acid as wine additive 123
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 3. Study on heat treated model systems by HPLC separation of some Maillard reaction products 117
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 104
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione 100
An insight into physicochemical properties of coffee oil 82
Influence of semolina composition on the thermal damage to pasta 82
Identificazione e valutazione del componente liposolubile responsabile di un off-flavour in formaggio a pasta cotta tipo montasio legato all'uso di sorbato di potassio. 76
Totale 994
Categoria #
all - tutte 2.828
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.828


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020118 0 0 0 0 9 23 9 23 10 26 1 17
2020/2021115 1 14 2 13 0 12 4 10 19 3 35 2
2021/2022105 4 9 3 12 10 3 3 2 1 12 35 11
2022/2023134 13 19 3 25 11 29 0 7 19 0 3 5
2023/202473 8 5 1 1 4 23 0 16 1 1 0 13
2024/202560 3 14 10 18 15 0 0 0 0 0 0 0
Totale 994