MUNARI, Marina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 667
EU - Europa 193
AS - Asia 41
SA - Sud America 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 912
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 664
UA - Ucraina 61
IT - Italia 36
CN - Cina 29
DE - Germania 20
FI - Finlandia 18
SE - Svezia 18
GB - Regno Unito 11
AR - Argentina 10
BE - Belgio 10
IE - Irlanda 9
FR - Francia 7
TR - Turchia 7
CA - Canada 3
IN - India 3
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
EU - Europa 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 912
Città #
Ann Arbor 134
Houston 83
Chandler 68
Woodbridge 65
Jacksonville 43
Fairfield 39
Ashburn 32
Beijing 18
New York 18
Wilmington 16
Dearborn 12
Munro 10
Dublin 9
Princeton 9
Udine 9
Seattle 8
Brussels 7
Izmir 7
Cambridge 5
Mountain View 5
San Diego 5
Alfianello 3
Boardman 3
Des Moines 3
Nanjing 3
Norwalk 3
San Mateo 3
Campodarsego 2
Milan 2
Monmouth Junction 2
Napoli 2
Ottawa 2
Ardabil 1
Augusta 1
Baotou 1
Battaglia Terme 1
Bologna 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Hebei 1
Moncalieri 1
Mumbai 1
Nanchang 1
Nanning 1
Norwich 1
Ogden 1
Redwood City 1
Selargius 1
Sesto Fiorentino 1
Toronto 1
Villa D'alme 1
Washington 1
Wichita Falls 1
Zanjan 1
Totale 652
Nome #
Determination of peroxy radical-scavenging of lactic acid bacteria 154
Rapid mixed mode solid phase extraction method for the determination of acrylamide in roasted coffee by HPLC-MS/MS 142
H.P.L.C. Determination of fumaric acid as wine additive 118
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 3. Study on heat treated model systems by HPLC separation of some Maillard reaction products 110
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 97
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione 90
Influence of semolina composition on the thermal damage to pasta 76
An insight into physicochemical properties of coffee oil 69
Identificazione e valutazione del componente liposolubile responsabile di un off-flavour in formaggio a pasta cotta tipo montasio legato all'uso di sorbato di potassio. 64
Totale 920
Categoria #
all - tutte 2.190
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.190


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201943 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 19 17
2019/2020151 7 2 4 20 9 23 9 23 10 26 1 17
2020/2021115 1 14 2 13 0 12 4 10 19 3 35 2
2021/2022105 4 9 3 12 10 3 3 2 1 12 35 11
2022/2023134 13 19 3 25 11 29 0 7 19 0 3 5
2023/202459 8 5 1 1 4 23 0 16 1 0 0 0
Totale 920