MUNARI, Marina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 579
EU - Europa 190
AS - Asia 41
SA - Sud America 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 821
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 576
UA - Ucraina 61
IT - Italia 32
CN - Cina 29
DE - Germania 20
FI - Finlandia 18
SE - Svezia 18
BE - Belgio 11
GB - Regno Unito 11
AR - Argentina 10
IE - Irlanda 9
FR - Francia 7
TR - Turchia 7
CA - Canada 3
IN - India 3
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
EU - Europa 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 821
Città #
Ann Arbor 134
Houston 83
Chandler 67
Woodbridge 65
Jacksonville 43
Fairfield 39
Beijing 18
Wilmington 16
Dearborn 12
Ashburn 11
Munro 10
Dublin 9
Princeton 9
Udine 9
Brussels 8
Seattle 8
Izmir 7
Cambridge 5
Mountain View 5
San Diego 5
Boardman 3
Des Moines 3
Nanjing 3
Norwalk 3
San Mateo 3
Campodarsego 2
Milan 2
Monmouth Junction 2
Napoli 2
Ottawa 2
Ardabil 1
Augusta 1
Baotou 1
Battaglia Terme 1
Bologna 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Hebei 1
Moncalieri 1
Mumbai 1
Nanchang 1
Nanning 1
Norwich 1
Redwood City 1
Selargius 1
Sesto Fiorentino 1
Toronto 1
Villa D'alme 1
Zanjan 1
Totale 607
Nome #
Determination of peroxy radical-scavenging of lactic acid bacteria 149
Rapid mixed mode solid phase extraction method for the determination of acrylamide in roasted coffee by HPLC-MS/MS 131
H.P.L.C. Determination of fumaric acid as wine additive 104
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 92
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 3. Study on heat treated model systems by HPLC separation of some Maillard reaction products 89
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione 78
Influence of semolina composition on the thermal damage to pasta 68
An insight into physicochemical properties of coffee oil 63
Identificazione e valutazione del componente liposolubile responsabile di un off-flavour in formaggio a pasta cotta tipo montasio legato all'uso di sorbato di potassio. 55
Totale 829
Categoria #
all - tutte 1285
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1285


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/201815 0000 00 010 3020
2018/201969 5051 01 210 271917
2019/2020151 72420 923 923 1026117
2020/2021115 114213 012 410 193352
2021/2022105 49312 103 32 1123511
2022/2023102 1319325 1129 11 0000
Totale 829