MUNARI, Marina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 670
EU - Europa 206
AS - Asia 41
SA - Sud America 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 928
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 667
UA - Ucraina 61
IT - Italia 36
CN - Cina 29
BE - Belgio 22
DE - Germania 20
FI - Finlandia 18
SE - Svezia 18
GB - Regno Unito 11
AR - Argentina 10
IE - Irlanda 10
FR - Francia 7
TR - Turchia 7
CA - Canada 3
IN - India 3
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
EU - Europa 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 928
Città #
Ann Arbor 134
Houston 83
Chandler 68
Woodbridge 65
Jacksonville 43
Fairfield 39
Ashburn 32
Brussels 19
Beijing 18
New York 18
Wilmington 16
Dearborn 12
Dublin 10
Munro 10
Princeton 9
Udine 9
Seattle 8
Izmir 7
Cambridge 5
Mountain View 5
San Diego 5
Alfianello 3
Boardman 3
Des Moines 3
Nanjing 3
Norwalk 3
San Mateo 3
Campodarsego 2
Milan 2
Monmouth Junction 2
Napoli 2
Ottawa 2
Philadelphia 2
Ardabil 1
Augusta 1
Baotou 1
Battaglia Terme 1
Bologna 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Hebei 1
Moncalieri 1
Mumbai 1
Nanchang 1
Nanning 1
Norwich 1
Redwood City 1
Selargius 1
Sesto Fiorentino 1
Toronto 1
Villa D'alme 1
Washington 1
Wichita Falls 1
Zanjan 1
Totale 666
Nome #
Determination of peroxy radical-scavenging of lactic acid bacteria 159
Rapid mixed mode solid phase extraction method for the determination of acrylamide in roasted coffee by HPLC-MS/MS 141
H.P.L.C. Determination of fumaric acid as wine additive 122
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 3. Study on heat treated model systems by HPLC separation of some Maillard reaction products 114
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 98
Effetto dello stress meccanico e del contenuto in zuccheri riducenti della semola sul danno della pasta in essiccazione 90
Influence of semolina composition on the thermal damage to pasta 78
An insight into physicochemical properties of coffee oil 69
Identificazione e valutazione del componente liposolubile responsabile di un off-flavour in formaggio a pasta cotta tipo montasio legato all'uso di sorbato di potassio. 65
Totale 936
Categoria #
all - tutte 2.083
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.083


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201955 0 0 0 0 0 0 0 10 2 7 19 17
2019/2020151 7 2 4 20 9 23 9 23 10 26 1 17
2020/2021115 1 14 2 13 0 12 4 10 19 3 35 2
2021/2022105 4 9 3 12 10 3 3 2 1 12 35 11
2022/2023144 13 19 3 25 11 29 1 9 21 1 6 6
2023/202465 9 7 1 2 7 23 0 16 0 0 0 0
Totale 936