CHERUBIN, Susi
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 500
EU - Europa 185
AS - Asia 135
OC - Oceania 5
SA - Sud America 3
AF - Africa 2
Totale 830
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 486
UA - Ucraina 61
CN - Cina 56
SG - Singapore 34
IT - Italia 31
DE - Germania 27
FI - Finlandia 18
TR - Turchia 15
GB - Regno Unito 13
JP - Giappone 13
CA - Canada 12
BE - Belgio 9
IE - Irlanda 9
SE - Svezia 9
IR - Iran 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PH - Filippine 4
RU - Federazione Russa 4
BR - Brasile 3
FR - Francia 3
IN - India 3
DZ - Algeria 2
KR - Corea 2
MX - Messico 2
HK - Hong Kong 1
LK - Sri Lanka 1
MD - Moldavia 1
TH - Thailandia 1
Totale 830
Città #
Ann Arbor 79
Chandler 59
Woodbridge 48
Jacksonville 45
Beijing 37
Singapore 32
Dearborn 25
Fairfield 25
Wilmington 20
Izmir 15
Ashburn 12
Boardman 12
Codroipo 12
Fussa 10
Dublin 9
Princeton 9
Brussels 8
Houston 8
Ottawa 6
Seattle 6
Udine 6
Auckland 5
Cambridge 5
Ardabil 4
Leawood 4
Montreal 4
New York 4
San Diego 4
Shanghai 4
Xinxiang 4
Baton Rouge 3
Corumbá 3
Des Moines 3
Edison 3
Nanjing 3
Norwalk 3
Ahome 2
Algiers 2
Cabanatuan City 2
Guwahati 2
Munich 2
Nanchang 2
Ogden 2
Omaha 2
Saint Petersburg 2
Suwon 2
Tarlac City 2
Tokyo 2
Toronto 2
Auburn Hills 1
Augusta 1
Bangkok 1
Bologna 1
Busto Arsizio 1
Carpi 1
Changsha 1
Chisinau 1
Fremont 1
Hefei 1
Henderson 1
Hung Hom 1
Iesi 1
Kadawatha 1
Kunming 1
Lincoln 1
Manhattan 1
Milan 1
Minatomirai 1
Monmouth Junction 1
Monreale 1
Piemonte 1
Quarrata 1
San Mateo 1
Simi Valley 1
Varallo Sesia 1
Totale 591
Nome #
Early indicators of chemical changes in Foods due to enzymic or non enzymic browning. Note 1: Study on heat Treated Model System 168
Determination of lysinoalanine by high performance liquid chromatography 167
Determinazione HPLC della lisinoalanina 104
Lysinialanine (LAL) determination method by high performance liquid chromatography (HPLC) 99
Monitoraggio per via gascromatografica dello sviluppo fungino in prootti carnei 74
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS 62
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine 60
Esame delle sostanze grasse impiegate per la frittura industriale delle patatine chips 52
Proposta di un metodo semi automatico per l'analisi dell'anidride solforosa nei vini 44
Totale 830
Categoria #
all - tutte 2.667
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.667


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020121 0 0 0 0 8 30 14 22 6 19 7 15
2020/202190 4 11 2 11 0 11 3 11 17 4 14 2
2021/202297 12 11 2 11 3 1 8 4 0 12 14 19
2022/2023114 14 19 4 22 8 23 0 5 10 1 1 7
2023/202465 1 7 0 0 3 1 2 20 3 16 4 8
2024/202569 4 13 22 15 15 0 0 0 0 0 0 0
Totale 830