CHERUBIN, Susi
CHERUBIN, Susi
Determination of lysinoalanine by high performance liquid chromatography
1994-01-01 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; M. T., Rodriguezestrada; G., Lercker
Determinazione HPLC della lisinoalanina
1997-01-01 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; G., Lercker
Early indicators of chemical changes in Foods due to enzymic or non enzymic browning. Note 1: Study on heat Treated Model System
1990-01-01 Lerici, Cr; Barbanti, D; Manzano, Marisa; Cherubin, Susi
Esame delle sostanze grasse impiegate per la frittura industriale delle patatine chips
1991-01-01 Bertacco, G; Cherubin, Susi; Frega, N; DA PORTO, Carla; Lercker, Giovanni
Lysinialanine (LAL) determination method by high performance liquid chromatography (HPLC)
1993-01-01 Moret, Sabrina; Cherubin, Susi; G., Lercher
Monitoraggio per via gascromatografica dello sviluppo fungino in prootti carnei
1987-01-01 M., DALLA ROSA; Manzano, Marisa; Cherubin, Susi
Proposta di un metodo semi automatico per l'analisi dell'anidride solforosa nei vini
1996-01-01 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Cherubin, Susi
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS
1997-01-01 Cherubin, Susi; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Zironi, Roberto
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine
1994-01-01 Cherubin, Susi; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto