CECCHINI, Francesca

CECCHINI, Francesca  

DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)  

Mostra records
Risultati 1 - 18 di 18 (tempo di esecuzione: 0.046 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A fiber-optic genosensor for Brettanomyces detection 1-gen-2011 Cecchini, Francesca; Manzano, Marisa; Rs, Marks
Brettanomyces bruxellensis: detection by molecular and optical methods. 1-gen-2013 Cecchini, Francesca; Iacumin, Lucilla; Fontanot, Marco; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Candidatus Arthromitus detection using molecular methods 1-gen-2011 Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Fontanillas, R.
Chemiluminescent DNA optical fibre sensor for Brettanomyces bruxellensis detection 1-gen-2012 Cecchini, Francesca; Manzano, Marisa; Yohai, Mandabi; Eddie, Perelman; Robert S., Marks
Craft beer microflora identification before and after a cleaning process 1-gen-2011 Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; Vendrame, Marco; Cecchini, Francesca; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano
DNA molecular probe for Brettanomyces bruxellensis identification 1-gen-2011 Iacumin, Lucilla; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Marks, R. S.; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Lactic acid bacteria and yeasts involved in four different sourdoughs fermentation 1-gen-2009 Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Comi, Giuseppe
Nested-PCR for the detection Candidatus arthromitus in fish 1-gen-2011 Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; R., Fontanillas
Ocratossina A e Listeria monocytogenes in prosciutti crudi San Daniele: presenza, prevenzione ed eliminazione 1-gen-2011 Comi, Giuseppe; Brichese, Romina; Cecchini, Francesca; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla
OLED-based DNA biochip for Campylobacter spp. detection in poultry meat samples 1-gen-2015 Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Melpignano, Patrizia
Optimization and lactic acid bacteria (LAB) characterization of a spelt sourdough for organic bread production 1-gen-2012 Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Vendrame, Marco; Comi, Giuseppe
Physiology and genetics of candidate probiotic strains relevant to animal health and production 1-gen-2011 Cecchini, Francesca; D'Agaro, Edo; Manzano, Marisa
Probe and primer design for specific DNA fragment detection 12-mag-2011 Cecchini, Francesca
Rapid detection and differentiation of important Campylobacter spp. in poultry samples by dot blot and PCR 1-gen-2014 Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Cecchini, Francesca; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Rapid detection of Brettanomyces bruxellensis in wine and beer 1-gen-2012 Cecchini, Francesca; Iacumin, Lucilla; Fontanot, Marco; Comuzzo, Piergiorgio; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
USE of MICROBIOLOGICAL TECHNIQUES for FOOD 1-gen-2012 Cecchini, Francesca; Fontanot, Marco; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Use of propidium monoazide (PMA) for the enumeration of viable Brettanomyces bruxellensis in wine and beer by quantitative PCR. 1-gen-2013 Vendrame, Marco; Manzano, Marisa; Cecchini, Francesca; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Utilization of Denaturing Gradient Gel Electrophoresis (DGGE) to evaluate the Intestinal Microbiota of Brown Trout Salmo trutta fario 1-gen-2013 Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; C., Giusto; Cecchini, Francesca; C., Patthey; R., Fontanillas; Comi, Giuseppe