PIZZUTTI, Nicoletta

PIZZUTTI, Nicoletta  

DISA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE ED AMBIENTALI (attivo dal 01/01/2004 al 31/12/2015)  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Activity of enzymes and expression of genes involved in beef tenderization in two bovine skeletal muscles 1-gen-2013 Corazzin, Mirco; Lippe, Giovanna; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Piasentier, Edi
Assessment of calpain and caspase systems activities during ageing of two bovine muscles by degradation patterns of αII spectrin and PARP-1 1-gen-2016 Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Corazzin, Mirco; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
The caspase and calpain proteolytic systems in Longissimus dorsi and Infraspinatus muscles of Italian Simmental young bulls 1-gen-2013 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Fabbro, Astrid; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
CASPASE AND CALPAIN ACTIVITY IN BEEF TENDERIZATION IN TWO BOVINE SKELETAL MUSCLES 2-apr-2014 Pizzutti, Nicoletta
Early post mortem expression of genes related to tenderization in two Italian Simmental young bulls' skeletal muscles differing in contractile type 1-gen-2015 Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
INFLUENCE OF THE TYPE OF DRY-CURED ITALIAN PDO HAM ON CATHEPSIN B ACTIVITY DURING PROCESSING 1-gen-2012 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
INFLUENZA DEL PROCESSO PRODUTTIVO SULL’ATTIVITÀ DELLA CATEPSINA B IN PROSCIUTTI DOP 1-gen-2011 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 1-gen-2012 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, F; Piasentier, Edi
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 1-gen-2012 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, Fernando; Piasentier, Edi