DEL BIANCO, Silvia
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 175
EU - Europa 95
AS - Asia 82
SA - Sud America 17
AF - Africa 4
Totale 373
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 170
IT - Italia 53
SG - Singapore 46
BR - Brasile 15
RU - Federazione Russa 13
VN - Vietnam 10
IE - Irlanda 7
DE - Germania 6
CN - Cina 5
KR - Corea 5
UA - Ucraina 4
CA - Canada 3
FR - Francia 3
GB - Regno Unito 3
HK - Hong Kong 3
IN - India 3
BE - Belgio 2
ID - Indonesia 2
KZ - Kazakistan 2
NG - Nigeria 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
CI - Costa d'Avorio 1
CO - Colombia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EG - Egitto 1
FI - Finlandia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
MX - Messico 1
PE - Perù 1
SE - Svezia 1
TH - Thailandia 1
TR - Turchia 1
TW - Taiwan 1
Totale 373
Città #
Chandler 40
Singapore 24
Udine 20
Ann Arbor 14
Dong Ket 10
Trieste 9
Ashburn 7
Boardman 7
Dublin 7
Princeton 7
Wilmington 5
Cagliari 4
Cambridge 4
Dearborn 4
Fairfield 3
Frankfurt am Main 3
Hong Kong 3
Jacksonville 3
São Paulo 3
Almaty 2
Beijing 2
Bourg-la-Reine 2
Dallas 2
Dartmouth 2
Gatchina 2
Liège 2
Portsmouth 2
Preganziol 2
Pune 2
Reana del Rojale 2
Redwood City 2
St Petersburg 2
Vajont 2
Yenagoa 2
Abidjan 1
Augusta 1
Barueri 1
Belo Horizonte 1
Bogotá 1
Brasília 1
Cairo 1
Caserta 1
Chongqing 1
Concord 1
Curitiba 1
Düsseldorf 1
Goiânia 1
Hangzhou 1
Helsinki 1
Houston 1
Izmir 1
Jakarta 1
Las Vegas 1
Lima 1
Los Angeles 1
Martignacco 1
Mexico City 1
Monfalcone 1
New York 1
Ogden 1
Parnamirim 1
Pignone 1
Prague 1
Rockland 1
Rondonópolis 1
San Francisco 1
Santa Luzia 1
Santo André 1
Santo Domingo 1
Seattle 1
Seoul 1
Stockholm 1
Taichung 1
Tel Aviv 1
Totale 247
Nome #
Small ruminant meat with innovative feed resources 82
Carcass characteristics and meat quality of sheep and goats 63
Microbial deterioration of lamb meat from European local breeds as affected by its intrinsic properties 61
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 58
Qualità della carne della Pezzata Rossa 49
Influence of dietary cardoon meal on volatile compounds and flavour in lamb meat 49
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 42
Totale 404
Categoria #
all - tutte 2.584
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.584


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202165 0 0 2 3 2 8 14 4 14 2 1 15
2021/202258 2 3 0 14 0 1 3 1 1 6 20 7
2022/202382 7 11 2 6 7 19 1 12 10 0 6 1
2023/202440 13 6 2 2 0 5 0 8 2 1 0 1
2024/2025122 7 10 5 5 12 3 11 7 31 19 12 0
Totale 404